上一頁下一頁
發新話題

有腹肌係唔同啲

收藏  |  訂閱
57  8.9k

引用:
原帖由 fung234 於 2017-9-26 06:56 PM 發表 查看引用來源
打飛機都要用膠套?定係KB..開大場的話在深圳嗎?
果次係KB女, 起場內開大.
PS: 係羅胡細場.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-10-1 03:24 PM 發表 查看引用來源

果次係KB女, 起場內開大.
PS: 係羅胡細場.
又話(好彩佢諗一諗就話同我第一次, 唔熟, 熟D先 )
依家又話系場內開大!.......有冇記錯呀?

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-1 03:34 PM 發表 查看引用來源

又話(好彩佢諗一諗就話同我第一次, 唔熟, 熟D先 )
依家又話系場內開大!.......有冇記錯呀?
冇記錯呀. 加3百場內搞, 係第一次見. 佢話熟D先係指唔用套. :smile_30:

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-10-1 04:45 PM 發表 查看引用來源

冇記錯呀. 加3百場內搞, 係第一次見. 佢話熟D先係指唔用套. :smile_30:
熟唔熟都唔會用啦:smile_30:

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-9-25 09:14 PM 發表 查看引用來源

啲囡一摸我大鵰夠嘆為觀止,有啲仲忍唔到口即刻同我擔添,話未見過咁長咁大咁粗仲要咁硬!同佢哋仆嘢都系佢哋主動要試,唔洗肉金加上去佢哋香龜房錢都慳埋添:smile_38:
師兄你好勁呀👍👍👍

我無腹肌又無大鵰,只有毛伯伯,D女问我可唔可以做佢男朋友

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2017-10-2 12:12 PM 發表 查看引用來源
有毛伯伯係唔同啲,腹肌:smile_15:

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2017-10-2 12:12 PM 發表 查看引用來源
上得去嘅人人都有毛伯伯啦,問題系有幾多可以給予囡囡啫:smile_30:

有腹肌但生得矮同樣衰又點睇?出嚟玩逢場作戲好多時就唔好咁認真,真係冧死女嘅就唔洗山長水遠返上去大陸搵骨妹自high啦,生得高大靚仔喺香港都大把高質女比你溝啦,洗乜又操乜嘢腹肌又乘,好似嗰件什麼張繼聰咁,丑人多八怪,比你操到八舊又點?個樣唔掂,d女一樣唔會對你有興趣

難度你就是face哥哥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆