上一頁下一頁
發新話題

深圳消費貴左好多

收藏  |  訂閱
104  18.1k

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-3 09:10 AM 發表 查看引用來源
食野貴左好多就真,福田口岸對面55蚊個套餐,爛鬼碟頭飯,爛鬼湯一碗,飲品都無,匯率貴過陣,即係成70港紙,傻的嗎:smile_42:
的 '湯' 其實是俾你洗筷子的, 一的渣都無但鬼咁好味, 全靠一滴香:smile_38:

引用:
原帖由 paul-lo 於 2017-9-3 10:11 AM 發表 查看引用來源

這一帶包括黃崗水圍都不相伯仲,搭五六蚊地鐵去遠小小,仍可找回部份零幾年代風情.
師兄邊個地鐵站可推介?

引用:
原帖由 taihung82 於 2017-9-3 15:04 發表 查看引用來源

師兄邊個地鐵站可推介?
My tips is 每條路線, 最遠的一個站

引用:
原帖由 taihung82 於 2017-9-3 15:04 發表 查看引用來源

師兄邊個地鐵站可推介?
Also, do not go to 羅湖區, 福田區, 南山區

現時深圳正邪骨性價比超低,!正骨按到求求其其就扮專業,唔滿意小費就黑口面!邪骨就玩縮鐘,甚麼環保唔環保唔講住,首先對靚妹已冇興趣,入房待客十之八九唔專注投入,淨識快快趣趣完工走人,真覺得深圳好玩的光景不再!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2017-9-3 03:07 PM 發表 查看引用來源

Also, do not go to 羅湖區, 福田區, 南山區
謝師兄, 請問師兄有冇去過龍華果頭玩? 還有龍岡應該是地鐵去到最遠的了。 我真係未去過果頭

引用:
原帖由 mamame123 於 2017-9-3 03:15 PM 發表 查看引用來源
現時深圳正邪骨性價比超低,!正骨按到求求其其就扮專業,唔滿意小費就黑口面!邪骨就玩縮鐘,甚麼環保唔環保唔講住,首先對靚妹已冇興趣,入房待客十之八九唔專注投入,淨識快快趣趣完工走人,真覺得深圳好玩的光景 ...
你要唔求其, 要靚, 要投入, 要用口, 有, 過千蚊姐

深圳唔係無野好玩, 係好玩既野全部貴晒

供求問題

以為客人以港人為主, 現在大陸人有錢人好多, 靚女數量無變, 咁價錢一定拉高得緊要

尊程上去玩就真係SIDE GAS啦....:smile_27: :smile_27:

福田羅湖好多場都係三百幾人仔口爆,有D技師仲全裸+DL,各年齡各類型都有,可謂百貨應百客,性價比唔算低,依家上邊D客係以本地客為主,港客已冇咩發言權,得閒收多D料,深圳仍然有低玩好玩嘅地方,不過預計會越來越少囉

引用:
原帖由 taihung82 於 2017-9-3 16:30 發表 查看引用來源

謝師兄, 請問師兄有冇去過龍華果頭玩? 還有龍岡應該是地鐵去到最遠的了。 我真係未去過果頭
龍華, 我去玩過了. 韭常適合香港人玩.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆