上一頁下一頁
發新話題

版主一等閒人不停胡亂關post..究竟係吸引新人入黎定趕人走???

收藏  |  訂閱
45  2.9k

引用:
原帖由 momostory 於 2017-8-31 01:03 PM 發表 查看引用來源
我都想問點先算完整?
我個POST之前都俾佢關左
我已經講到完左第一次, 都唔算完整
結果要將成晚既野打哂係#1, 個#1就鬼咁長
咁Ching你唔應該無post講明完左第一次,因為個捉字既版主會誤會係有第2次

引用:
原帖由 kalok2009 於 2017-8-31 12:04 PM 發表 查看引用來源

同意!畀個日期前人地再update!
分享下啫,人地吾係寫成本書的作家,靠黎揾食!
D準則好主觀
我覺得限期都唔好Set.. 講真 呢到幾多post係講左少少又無講落去??呢5年黎。。2隻手指數得哂,可以佔用幾多資源呢?

引用:
原帖由 siulong31255 於 2017-8-31 02:16 PM 發表 查看引用來源

我覺得限期都唔好Set.. 講真 呢到幾多post係講左少少又無講落去??呢5年黎。。2隻手指數得哂,可以佔用幾多資源呢?
根本好多爛尾post都係未寫完就比人鎖咗先至被斷尾

其實我估佢同D寫手協議來的, 一次過出晒, 唔好拖稿:smile_30: :smile_30: :smile_30:

但佢傻傻分不清, 誰是真人, 誰是寫手...

所以一刀切

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Z6YenNaci 於 2017-8-31 02:54 PM 發表 查看引用來源
呢度寫稿冇錢收仲要受個濕鳩版主氣,所以我都唔再出Post.
認同

無定義而一刀切既做方法,似乎對大眾唔公平

引用:
原帖由 sexpig00 於 2017-8-31 01:04 AM 發表 查看引用來源
岩 其實係咪有必要update 下版規
其實配服出post的人, 肯獻出佢地的分數, 應該係咁扣XD~~~~

其實我都想問

點解 Timbuku師兄俾人BLOCK左
佢篇文我有追開, 佢真係寫得好正

但我見佢updatepe慢左, 就無追, 2個月無上黎睇佢
而家再睇返先知佢連ACCOUNT都被BAN

咩事

我就係俾佢扣分時回覆佢,屌97佢,跟住就ban咗我主號
有無人整份簽名行動要求佢唔好做版主呢?我見投訴版好多其他版嘅人投訴佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆