上一頁下一頁
發新話題

MZ再遇舊囡囡感覺已不如新囡(有相)

收藏  |  訂閱
389  44.2k

引用:
原帖由 藍痴瘋 於 2017-8-25 07:54 AM 發表 查看引用來源
昨天去了MZ試下,個場唔知点解有浸味,D服務員又串貢貢,個場格局古古怪怪,應該冇下次,聽聞MZ和TY同老闆
唔怪得TY 有D 女, 果時過左去MZ

引用:
原帖由 豆腐dove 於 2017-8-24 07:21 PM 發表 查看引用來源
男人都係咁花心架,正常
無錯!場囡就算幾好,玩多幾次自然又會想試另一件!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2017-8-24 07:28 PM 發表 查看引用來源
出黎玩開的男人好難keep到對同一條女的熱情
所以就係話會有限期,佢服務投入你會覺得玩得満足開心!
但當每次得到相同滿足,你又會想試在另一新body上取
得新鮮感!

尼期多了很多F頭技師但就全部相不見臉的,想試
又怕中伏,有ching試咗可以比下料邊件唔過廿二
才嗎?

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-8-25 12:41 AM 發表 查看引用來源
非常同意,我地係去叫g,而唔係去溝女,去環保場首先係要服務同女身材,以前去嫖想揾有女友feel的女女,心態同樓主相似,以前去東莞玩,簡女首選g味唔重的女,之後東莞收皮,自己少左去嫖,多左時間去認識正行 ...
點解識左正行女仔,就走去叫鷄呢?

同正行女仔做愛做得啦

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-25 12:56 PM 發表 查看引用來源
尼期多了很多F頭技師但就全部相不見臉的,想試
又怕中伏,有ching試咗可以比下料邊件唔過廿二
才嗎?
師兄想請教吓,F是什麼意思?我見有些技師號有F的,謝謝

貪新鲜……正常

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-8-24 03:47 PM 發表 查看引用來源

乜送花果個喺你呀...
原來喺真㗎...
這些地方風花雪月,自然會有人喜歡花錢在女身上!
又有何出奇!

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-8-24 07:37 PM 發表 查看引用來源

唔洗咁麻煩, 的女放哂系V7俾你睇
一到咗果D節日就係果D囡晒戰利品的日子!
又係D狼友被屈錢的日子!

引用:
原帖由 emftfa 於 2017-8-24 07:43 PM 發表 查看引用來源
萬世兄 想問下新嫩女既指數如何?
前幾日比佢放左飛機:smile_o03:
佢係點放你飛機?約咗唔番工?定係約定時間後cancelled唔上你鐘?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆