上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.3k

綠6大堂見到,睇相一般,真人好D
法就剛到,但好L多要試,淸單要試都排到下個下個星期啦,叫佢排下隊等我
剛剛見前MK紅牌又去埋,越來越熱鬧,哈哈:smile_30:
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-29 10:03 PM 發表 查看引用來源

captain highly recommended 8 and 66....he said that he 見到都扯旗。

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 02:12 AM 發表 查看引用來源
法就剛到,但好L多要試,淸單要試都排到下個下個星期啦,叫佢排下隊等我
剛剛見前MK紅牌又去埋,越來越熱鬧,哈哈:smile_30:
仲有個8月1先開工新幼

引用:
原帖由 ha228 於 2017-7-30 02:12 AM 發表 查看引用來源
someone said 66 was ex-mk89

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-29 10:36 PM 發表 查看引用來源
YES,Ⅰ ASKED HER,因近排中伏太多,想唔問清楚D服务都唔得
i had 46x from her. her attitude is good. if she has 666, definitely will revisit SOONER

TSG其實係手推定環保場???

引用:
原帖由 coboko123 於 2017-7-30 04:36 AM 發表 查看引用來源

仲有個8月1先開工新幼
這個是以前MK部長轉做红牌技師的现时1号,细波但係幾靓女

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-30 07:38 AM 發表 查看引用來源

i had 46x from her. her attitude is good. if she has 666, definitely will revisit SOONER
師兄,去之前,最好comfirm佢,多一次的指數啊,免得中伏

引用:
原帖由 denis789 於 2017-7-30 08:04 AM 發表 查看引用來源
TSG其實係手推定環保場???
手推,是以前的天俊搬進這里新址

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-7-30 09:29 AM 發表 查看引用來源

手推,是以前的天俊搬進這里新址
收到師兄,1part係90分鐘?新裝修308又幾抵玩!

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-7-28 10:48 PM 發表 查看引用來源

that one, night shift, she was exCH15.....very popular one
條女唔係已經比人私有化左咩?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆