上一頁下一頁
發新話題

HM 報告, 又中招照騙

收藏  |  訂閱
202  15.5k

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-7-31 11:40 AM 發表 查看引用來源

係, 上路冇, 中路想食, 話癢, 下路 收埋夾實,

亙動指數低,

做推抽既服務係好用心既, 比 13 好好多
睇情況, 13號對師兄你傷害好深喎, 出得呢玩總會遇到幾件扒, take it easy, buddy

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-7-31 11:40 AM 發表 查看引用來源

係, 上路冇, 中路想食, 話癢, 下路 收埋夾實,

亙動指數低,

做推抽既服務係好用心既, 比 13 好好多
82無得大車,不過點水式錫都肯嘅

引用:
原帖由 ypy906 於 2017-7-31 05:06 PM 發表 查看引用來源
前13号正.有無Ching知佢去向
已返鄉嫁人。此妹自煎way就玩開  最近連v7都斷埋。

引用:
原帖由 ypy906 於 2017-7-31 05:06 PM 發表 查看引用來源
前13号正.有無Ching知佢去向
有幾正?可開大?

引用:
原帖由 Magic_hkmph 於 2017-7-31 06:25 PM 發表 查看引用來源
现在出面有几间場都做26x元同28X元,不用为咗便宜几十元夾硬上這间場玩又趕下鈡、低指數、低颜值、舊硬件的手堆場受气!今天人又多,北上去玩,係为享受的,你估&# ...
雖然唔係去過好多次, 暫時只有33 係一個鐘就話要走,

其他都等電話響先走

引用:
原帖由 52gogogo2017 於 2017-7-31 09:19 PM 發表 查看引用來源

睇情況, 13號對師兄你傷害好深喎, 出得呢玩總會遇到幾件扒, take it easy, buddy
:')如果見到四眼妹重點佢就抵死啫, ..........  心急睇公司相頼野, 真PK

引用:
原帖由 走刀口 於 2017-7-31 11:33 PM 發表 查看引用來源

82無得大車,不過點水式錫都肯嘅
唉... 水點都冇丫, 波都冇得親, 都唔好話咀仔

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-8-1 12:15 AM 發表 查看引用來源

師兄長期捧場都被刪V7?應該吾會再做呢行啦。

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-8-1 12:15 AM 發表 查看引用來源

謝Ching

引用:
原帖由 denis789 於 2017-8-1 01:01 AM 發表 查看引用來源

有幾正?可開大?
只揾過一次,下路全通!過左一个禮拜已走了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆