上一頁下一頁
發新話題

如何被他引導,由一件神器開始

收藏  |  訂閱
55  7.9k

引用:
原帖由 粗筆人 於 20-6-2017 15:32 發表 查看引用來源

個花灑頭自啃有否特別hihi,你D题目不是很敏感呢~很正常🎁🎁🎁好睇😊😊😊
係呀,我都唔知點寫題目,又唔想太露骨

真係多謝樓主打得咁細緻……好詳細咁俾大家知整個過程……加油呀!BTW.肛交個視覺效果真係好激,好正!!

引用:
原帖由 uncleblue 於 20-6-2017 18:32 發表 查看引用來源

睇黎妳已經玩上癮咁了~
我好鍾意每日都keep住乾淨的感覺,我每星期灌三至四次,咁樣我就唔需要番工時開大,因為我覺得公厠係好污糟的,而且,而家我老公間中都要開吓後花園,所以準備好佢隨時入去囉

引用:
原帖由 doorman 於 20-6-2017 18:40 發表 查看引用來源
真係多謝樓主打得咁細緻……好詳細咁俾大家知整個過程……加油呀!BTW.肛交個視覺效果真係好激,好正!!
我係因為老公呢個過程安排得好好,令我可以享受更多,好多時睇4仔就多,但我估好少女仕會表達番出黎,係咩感覺?有無痛?後遺症?我想話俾大家知,同埋我自己覺得,share出黎,個人都輕鬆咗的

多謝你嘅分享,灌完腸感覺真係唔錯ga

https://item.taobao.com/item.htm ... ;abbucket=11#detail[19:19,  小心水力過猛。                        
有 得賣小型開關掣。

引用:
原帖由 KorilakkumaQ 於 2017-6-20 06:40 PM 發表 查看引用來源

我好鍾意每日都keep住乾淨的感覺,我每星期灌三至四次,咁樣我就唔需要番工時開大,因為我覺得公厠係好污糟的,而且,而家我老公間中都要開吓後花園,所以準備好佢隨時入去囉
期待妳之後的精彩經驗

形容得好正﹗
寫得好引人入性﹗
愛人有冇加入埋呀?

深度灌洗:剛才一陣肚子亂痛,成個人抽一抽筋咁,然後㾨咗一堆髒物,本來以為洗到好乾淨的我,被呢堆髒髒嚇親,點解仲有嘅?然後又肚痛肚,又㾨一次,同平時肚㾨唔同嘅,除咗髒髒之外,在尾聲時係清水,咁,即係剛才我灌入去果D水,可能剛才我谷住唔俾D水出黎,谷得太多,谷入咗大腸,本來唔知道的我,又將手指插入,刺激咗條腸臑動,所以本能地排出黎,連腸內的髒髒都帶咗出黎。既然本來清潔咗的後庭又污糟咗,咁我唯有再灌啦,為免仲有髒髒在大腸流出,整污糟後庭,我入多d水,好讓佢盡量沖走d髒髒。終是我就係咁,重複咗幾次,疴到得番清水,而且我為咗可以將D水谷入一點,我將神器插入D,每次一谷滿水,我又將佢拉番出黎,比起之前噴出好多水,一瀉千里應該就係形容個時的感覺。後來索性拉到門口,支野出到肛門口,排走D水,又再隊番入去算了。一入一出,果種抽插感覺筆墨難以形容,我合埋雙眼去享受,腰及臀部扭成S曲線,企起身彎低腰,屁股微微撓起去迎合,喉嚨好想發洩咁,我唔再壓抑,第一次被異物抽插,好想叫好想叫,喉嚨低聲發出「嗯…啊…」的聲音。直到我覺得直腸裡面的肌肉好脹時,脹到有d辛苦,我就慢慢停下來,抆番支神器出來,沖個涼,抺身出去。

引用:
原帖由 狂輸 於 20-6-2017 19:58 發表 查看引用來源
形容得好正﹗
寫得好引人入性﹗
愛人有冇加入埋呀?
無呀,廢事佢見到金,大家會帶尷尬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆