上一頁下一頁
發新話題

意想不到@台北 (更新 P.3 #34, 圖 P.5, 實時更新圖P.6)

收藏  |  訂閱
115  57.1k

引用:
原帖由 ghk9133 於 2017-2-23 02:57 PM 發表 查看引用來源
都係FB識架咋~~佢地真係好OPEN
請問你去開邊個group?

引用:
原帖由 ghk9133 於 2017-2-22 06:01 PM 發表 查看引用來源
咁如果係香港搵到夾得埋既朋友當然更好啦~~
唔駛下下飛台灣, 又同聲同氣啲
(雖然台妹真係好正):smile_44:

其實香港人都唔係唔玩得架~~
之前試過去爆房, 同隔離房鬥大聲, 幾好玩 (搵次又SHARE一下)
絕對同意

想玩MFF,MMFF

<更新#1>

介紹返今次陪我地玩既兩位朋友先
化名
Sylvia: 台北人, 22歲, ~16x cm, 33C-24-34
Mavel: 台中人, 25歲, ~17x cm
Katie: 香港人, 我老婆, 31歲, 170cm, 33B-25-35
我: 香港人, 31歲

我個人本身都鍾意乾淨, 所以返到酒店房第一件事就捉左老婆入沖涼房洗白白, 由得Sylvia 同佢男友兩個o係出面, 間房最特別既地方係佢有浴室等於冇浴室, 因為根本就冇門遮掩, 當我同老婆除到光脫脫既時候, 好自然出面既兩位朋友都會見得一清二楚, 不過大家成年人冇話邊個蝕底俾邊個既~~

我地o係淋浴間互相「搓洗」既時候, 外面既Sylvia 已經同佢男友親熱緊, 我地作為香港既代表可以唔落力D, 即刻用揸滿淋浴露既雙手為老婆按摩佢對大波波, 一時間浴室充斥住我老婆既呀呀聲 (都唔係話好大聲既, 不過冇門既情況下我都相信佢地聽得好清楚), 一摸之下老婆下面已經濕晒, 一切準備就緒, 都唔可以太心急既~~ 作為負責任既男人, 首先要安頓自己老婆既需要, 於是老婆雙手扶實窗邊, 你冇聽錯, 係窗邊! 個淋浴間係有隻窗望住出面, 好有露出 feel架~~ 扶一扶我支鋼炮一下就深入老婆既水塘之內, 第一輪抽插足足花左20分鐘, 老婆不斷呻吟叫我唔好停, 初初話明係黎沖涼梗係冇帶套啦~~ 完全感受到老婆既濕度同溫度, 仲有下面一下又一下既抽搐, 話咁快老婆已經黎左一浪接一浪既高潮, o係度喘緊氣 (乜唔係應該我喘氣咩~~~), 我都留一留力陣間出去張大床度繼續玩

收到好多師兄師姐既短信想同我地一齊玩, 都係果句, 我新A/C暫時未能夠直接回覆, 大家等我呀~~~

有師兄問可唔可以觀戰, mmm.... 可以既~~ 不過係4p (MMFF) 先會考慮囉~~~ 冇理由要你自 j 咁慘既

話說回來, 呢排愉X灣間酒店咪成日做promo 既, 我地打算BOOK 間房玩返晚, 大家點睇?
歡迎師姐/情侶/夫妻親臨觀戰, 師兄單人的話老婆話暫不考慮...住...喎~~

嘩,好精彩

其實有唔少師兄師姐有另一方面既喜好。

期待師兄既更新

引用:
原帖由 jacklees 於 2017-2-23 11:24 AM 發表 查看引用來源

我都想試吓mmf ,同以前女友試過mmff,而家老婆太保守😓😓
你同EX都玩過? 唔知有冇機會出黎交流交流呢~~

引用:
原帖由 Ricky869 於 2017-2-23 02:51 PM 發表 查看引用來源

玩下剃毛
剃毛我地平時o係屋企都會玩
尤其係夏天, 剃到乾乾淨淨可以盡情享受69既樂趣

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2017-2-23 03:41 PM 發表 查看引用來源
你老婆對野好正啵@@
真係既? 多謝師兄讚賞

有冇興趣拎上手把玩一下??

引用:
原帖由 ghk9133 於 2017-2-23 07:33 PM 發表 查看引用來源
真係既? 多謝師兄讚賞

有冇興趣拎上手把玩一下??
你夠分後...大家再交流:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆