上一頁下一頁
發新話題

我的初體驗in 2017 (part III @ p121) (last pic @ p198)

收藏  |  訂閱
3.0k  112.3k

我都有興趣群P,好耐以前試過,可唔可以引薦我入GROUP呀?

Thanks!!

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-2-6 09:58 PM 發表 查看引用來源
halo 大家好
之前一路都係路過人地鋪 然後留言 今次真係打一篇文出黎 好耐無打 希望無生疏..........

話說因某原因 識左幾個朋友 which is 係鍾意玩群p或者想嘗試群p既人
而我又覺得一試都無妨既心態 而入左佢 ...
多謝分享,我只试过3p,4p.期待妳更多故事

等下文:smile_o04:

淨係識profile pic 都已經引死人 :p

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-2-6 09:58 PM 發表 查看引用來源
halo 大家好
之前一路都係路過人地鋪 然後留言 今次真係打一篇文出黎 好耐無打 希望無生疏..........

話說因某原因 識左幾個朋友 which is 係鍾意玩群p或者想嘗試群p既人
而我又覺得一試都無妨既心態 而入左佢 ...
當晚有幾男呀?得你一女?然後去左混戰,haha

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-2-6 10:42 PM 發表 查看引用來源

Hahah 我攝影技巧ok嘅~
我影相都OK架,可以交流下

矮唔矮睇唔出
不過。。。你肥喺邊?張相知見到個胸有大量脂肪,通常冇人叫呢啲做肥
唔通。。。你肥喺個pat pat?咁就係極品啦
引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-2-6 10:28 PM 發表 查看引用來源

多謝 不過我只係 又肥又矮啫

引用:
原帖由 eond2016 於 2017-2-7 03:03 AM 發表 查看引用來源

我影相都OK架,可以交流下
Hahha 但係我自己都影到嘅時候
做咩要搵外援??

我都好想試吓群P,有冇好介紹?

Btw, 師妹嘅pro pic簡直無可挑剔!

師姐身材好好:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆