上一頁下一頁
發新話題

禁慾二百天 p. 2

收藏  |  訂閱
41  10.6k

引用:
原帖由 kayceee 於 2017-1-6 09:51 PM 發表 查看引用來源

你講得好中好似一刀插左入心甘,估唔到有人會認真回覆。多謝你,今日同左佢去搵醫生喇巳經,不過好似冇咩用哈哈。
看似無用,但對方至少realize 到有問題呀

引用:
原帖由 kayceee 於 2017-1-6 10:03 PM 發表 查看引用來源

放開左好多喇,盡量都冇諗,只不過我覺得件事唔應該係咁。都說服過自己係小事,晚上去到某的時間總唔能夠阻止到自己諗,唔開心,有頃過,解決唔到都冇辦法。我都唔想再提起,無謂令佢都唔開心。
冇得救。你預左散。唔好呃自己。性冷感係因為有諸內形諸外。你試下俾佢遇到一個好鍾意既,有新鮮感,佢即刻變淫。對住你就死魚。呢樣野無得返轉頭。你唔想散,你出去搵sp好了,天經地義。

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2017-1-6 10:54 PM 發表 查看引用來源
同床異夢
五洗甘好文采哈哈 although it's what I thought

引用:
原帖由 sadomasochism 於 2017-1-7 12:44 AM 發表 查看引用來源

Oh,揾醫生?
佢都覺得有問題,願意同你一齊去揾方法解決,其實都幾好吖。
佢會唔會有工作或者其他壓力,所以變成咁呀?

我明白,因為我既另一半都係咁,哈哈~

Ps:阿嫂張相好靚~
知道左的方法同原因,肯唔肯改都係睇佢,個個人都有自己既問題同故事,祝你好運啦c兄,慢慢頃下唔好急啦,冇得急。要知道佢都唔會一時三刻明白你。

引用:
原帖由 粉紅色的西 於 2017-1-7 10:42 AM 發表 查看引用來源

我諗一定好好推!
真係拍拍聲架哈哈

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2017-1-7 02:49 PM 發表 查看引用來源
師兄…試下傾下,無嘢係十全十美
難得你愛,又唔搵外援…
十個男人裡面有無呢個問題,起碼有7個已經出去搵唔同籍口去搵食
2個可能本身有問題搵唔到,淨返個1個,根本難得,加油啦!
我細個唔係咁架哈哈,人愈大愈想定下來,我都好唔容易先同到佢一齊,唔想咁易放棄,雖然上尼睇到c兄c姐的post真系心郁郁。

引用:
原帖由 kie.kie 於 2017-1-7 02:53 PM 發表 查看引用來源

看似無用,但對方至少realize 到有問題呀
係向好方面諗,最少佢知道係唔岩。有冇用遲的先知

引用:
原帖由 ~_~' 於 2017-1-7 06:39 PM 發表 查看引用來源

冇得救。你預左散。唔好呃自己。性冷感係因為有諸內形諸外。你試下俾佢遇到一個好鍾意既,有新鮮感,佢即刻變淫。對住你就死魚。呢樣野無得返轉頭。你唔想散,你出去搵sp好了,天經地義。
我好明你講咩,我知道你講既都係事實,現實係,係澳洲冇咁容易搵到sp without hurting anyone. 不想傷害到任何一個人,這是很難的事。

引用:
原帖由 kayceee 於 2017-1-8 03:48 AM 發表 查看引用來源

知道左的方法同原因,肯唔肯改都係睇佢,個個人都有自己既問題同故事,祝你好運啦c兄,慢慢頃下唔好急啦,冇得急。要知道佢都唔會一時三刻明白你。
知道原因 肯面對係件好事,
好過有啲人,選擇逃避,
就算對方肯一齊面對都不接受
情願一世活喺自己嘅世界,

引用:
原帖由 kayceee 於 2017-1-8 03:55 AM 發表 查看引用來源

我細個唔係咁架哈哈,人愈大愈想定下來,我都好唔容易先同到佢一齊,唔想咁易放棄,雖然上尼睇到c兄c姐的post真系心郁郁。
咁人大左,諗法係有唔同嘅……
唔通…一世做“狗”衝嘅男人咩…雖然應該有呢種人 😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆