上一頁下一頁
發新話題

女朋友淫K-查看目錄第一頁,朝早強奸篇~ -1/2更新

收藏  |  訂閱
369  163.7k

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-1-6 12:56 AM 發表 查看引用來源
等睇下場A-A
有師姐睇喎@@

好睇 keep住更新

真係可遇不可求

Please keeping update. thanks

Part.3

上回講到我地坐左係床邊,咁我當然問番佢之前同男朋友既野啦,佢既第一次就係比左上任男朋友,而且仲想調教K玩SM,不過K試過比佢整傷,所以分開左,咁我問點解岩岩又會同我做?

"因為一直認為你係溫柔既人囉"
"其實一年前我對你已經有意思..."

呢一刻佢選擇用動作黎回應我,坐上我大脾,嘴係到吻我,而佢坐上我大脾正正肉棒對準佢既妹妹,佢故意比我既龜頭岩岩磨到妹妹既入口... 好快就感覺到有水流到我肉棒上,當然我唔會放過對32D啦,左手握住左邊胸部,而右邊胸部被我用口吸,就好似BB仔飲奶咁,而佢雙手抱住我個頭,係我耳仔邊淫叫。

大家磨到咁上下,慾火焚身,已經忍唔住要做愛啦,呢次當然都係無帶套啦,肉棒已經對準妹妹,佢腰一落下,肉棒就比佢妹妹吞食左,因為佢屋企無人,所以大聲D都無問題。

"嗯... 好大支啊... 想插死人咩...."
佢隻腰一直郁,成張床都跟住UN,而且第2炮所以呢次耐D
"你咁落力UN,我好快會交貨比你架喎"
"唔怕,我屋企人過2日先番,不如你....聽朝留低囉?"
"...........都得既"

之後就繼續佢UN,我就渣佢對大波波,如事者UN左10分鐘,佢都累啦,之後轉左男上女下,成間房得番啪啪聲,淫叫同水既聲。

"唔得啦,再插快D"
"要...到啦....高潮啦"
"我都差唔多啦"

呢D時候緊係肉緊D攬實大家,下半身繼續插,而K隻腳都Q實我,好似唔想我退開。

"啊呀!......."

我地大齊叫左出黎,差不多同時高潮,而我呢次終於中出K了... 射完當然繼續插住妹妹,望住面紅紅既佢,不自然地錫佢嘴仔一啖,睇黎今次佢都滿意我既表現

就係咁,傾左一輪計之後再調戲左一震咁相擁而睡了ZZZzzz......

之後果一日都同佢過左1日2人世界既~

3點了,想ZZZzzz.... 聽日入離島玩~

不過各位師兄姐有無咩姿勢好推介,因為暫時我都係用男上女下,女上男下同狗仔式,
有無其他你地又覺得舒服既姿勢介紹下啊?

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-7 03:06 AM 發表 查看引用來源
Part.3

上回講到我地坐左係床邊,咁我當然問番佢之前同男朋友既野啦,佢既第一次就係比左上任男朋友,而且仲想調教K玩SM,不過K試過比佢整傷,所以分開左,咁我問點解岩岩又會同我做?

"因為一直認為你係溫柔既 ...
真軍兼中出,好性福!

好睇好睇
而家仲係同佢保持SL關係?

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-7 03:06 AM 發表 查看引用來源
Part.3

唔...你係時候睇返一次李安既《色·戒》喇。

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-7 03:06 發表 查看引用來源
Part.3

咁多av,同埋上u tube搵啦!
有條咁嘅女,好快精盡人亡

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 7-1-2017 03:06 發表 查看引用來源
Part.3

自然啦,無謂強求高難度動作啦,有feel,有mood, 有得做。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆