沒有一點點點防備,你就這樣出現 (更新P.3)

收藏  |  訂閱
33  7.2k

引用:
原帖由 uncleblue 於 2016-12-29 02:23 PM 發表 查看引用來源

明明濕都等到乾啦~
搽d ky 啦你

引用:
原帖由 我係一個小人物 於 2016-12-29 08:33 PM 發表 查看引用來源

搽d ky 啦你
呢兩日有時間可以出新一篇了

引用:
原帖由 我係一個小人物 於 2016-12-31 08:36 PM 發表 查看引用來源

呢兩日有時間可以出新一篇了
下一篇準備好了

引用:
原帖由 我係一個小人物 於 2017-2-12 11:08 PM 發表 查看引用來源

下一篇準備好了
《食唔曬既一次》

一世人,總會遇到幾個仆街,亦都會做幾次仆街。今次係女主角遇到一個仆街,而我之後又做左一次仆街。

話說呢單野都成3年前,呢位女主角係好耐之前係引版出文既師妹,個時次次睇佢 d 相都係火都黎埋,因為佢真係超淫同埋身材好好,冇諗過到最後真係會識到佢。認真講,因為佢係第2度出post都係用返引版個id name ,一切亦都因為咁開始,如果佢轉左id,就可能已經冇之後既故事。

可能真係好好彩,有次俾我見到佢出post,心諗都奇啦,點解佢會係女人心事出post呢?帶住疑問既我,當然係為求真相就走去問下發生咩事啦。

問完一輪先知原來係感情問題,係呢個時候當然係把握機會做野,去深入地了解下佢到底發生咩事,順手就睇下有冇機會可以識下佢啦。點知傾下傾下先發現原來係大學師妹(我岩岩走個年佢入學)

咁係同佢傾得耐既過程入面都有傾到性既,咁match 返佢篇文講既野真係講完個電話之後都想去廁所釋放出黎。如是者最初就傾下佢點搞,到慢慢會sd 下相過黎,亦都有叫佢錄音,到左而家都好回味。

有一次佢係hall個度岩岩text 佢,佢就話岩岩返到房,咁就開始又打下野引佢啦,佢lock 好左門就打開左個cam俾我睇,個時就同老細講要出去整 d 野就係後樓梯睇返佢開cam 自摸慢慢去到,除左自己個bra係度玩佢對34c,最後仲摷埋落去,聽住D 水聲同睇住佢捽既畫面認真一流,當然最後梗係衝入廁所解決啦。

到左時機差唔多成熟,就開始約佢出黎食飯。

前往最後回覆