上一頁下一頁
發新話題

Deleted

收藏  |  訂閱
60  46.3k

引用:
原帖由 cdmm 於 2016-7-1 01:52 PM 發表 查看引用來源
咁你應該可以更加投入個故事發展,恭喜恭喜
可惜冇我份...
得我朋友有份...
你應該加埋我入去...
就叫"收皮"啦...
講收皮一個食哂咁多女..仲要口..下面後面都入過哂....玩埋一王十幾后...
:smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o09::smile_o09::smile_o09::smile_o09::smile_o09:

點解咁多我朋友既名會出現:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
又龜仔又呀卓又呀熙又呀亮又呀華...
個個都係我D FRIEND黎既..
點解冇我份:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 cdmm 於 2016-7-14 06:07 PM 發表 查看引用來源
[序章八]妹妹可兒的突破

阿龜入到一家情趣用品店,正準備離開時聽到可兒的聲音:『我無偷野呀…』走入去原來轉彎後有個試身室,可兒站在裡面只穿著一件低胸的薄紗睡裙,用手橫放胸前遮住兩個乳頭;那裡有個兩個男 ...
好文,好想繼續睇

引用:
原帖由 cdmm 於 2016-7-22 05:46 PM 發表 查看引用來源
[序章九]盈盈的的忠誠與驚喜

在另一間房,阿華及阿姍將盈盈抱上床後,阿華急不及待狂吻阿姍,雖然知道劉哥在盈盈床邊仍有點尷尬,但此時房間無開燈,阿姍也未有意圖停止他。劉哥雖然知道盈盈已答應了海哥的求婚, ...
好正,立即上演六國大封相,哈哈,不過3p仲好睇,姊妹共侍一夫

每天等着你更新呢 ~

呢個題材我鐘意
支持支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆