上一頁下一頁
發新話題

紀錄我的性趣聞~ 野戰系~屋邨後樓梯P.21(原來漏咗一部份)

收藏  |  訂閱
370  63.0k

係人都鍾意人鍚既

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-24 02:10 AM 發表 查看引用來源
之後佢伸手入去我件衫想除我個bra, 但佢搵唔到個扣, 係因為我個日著咗個前扣嘅...佢掀起我件衫先見到係前扣, 仲要係黑色透視嘅添(好似我早有預備同佢搞野咁, 著定黎引佢)

當然佢見到好興趣, 但又好疑惑咁.. ...
女仔有時做主動都幾好…

佢即刻登大對眼, 毫不猶豫咁啜我lin lin...雖然佢唔係第一次見到我對波波, 但真係好記得佢好興奮咁啜! 我真係忍唔住呷吟...但因為未沖涼, 我推開佢, 話想沖咗涼先...個刻佢亦毫不猶豫咁, 同我一齊走入浴室...我同佢一齊沖, 好正經又好快一齊沖完出返去...(期待佢床上表現)

我第一時間掀起張被訓入去, 而佢當然亦都跟住一齊入黎! 可能大家沖完涼有少少凍! 要再攬下warm up下先有返feel!

我攬住佢一路錫一路摸佢下面, 摸到慢慢變大, 我就開始扒係佢身上不停錫...佢叫我錫佢lin lin, 佢話會好舒服(唔係咁多男人鐘意), 聽到佢呷吟,又令到我好興奮...佢伸手摸我妹妹, 超舒服! 我無諗過我原來已經咁快濕咗咁多...

依家仲有冇用icq呀

引用:
原帖由 degree06 於 2016-1-24 04:07 AM 發表 查看引用來源
依家仲有冇用icq呀

點會呀?

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-24 04:34 AM 發表 查看引用來源

點會呀?

依家興用whatsaap~

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-24 02:49 AM 發表 查看引用來源
佢即刻登大對眼, 毫不猶豫咁啜我lin lin...雖然佢唔係第一次見到我對波波, 但真係好記得佢好興奮咁啜! 我真係忍唔住呷吟...但因為未沖涼, 我推開佢, 話想沖咗涼先...個刻佢亦毫不猶豫咁, 同我一齊走入浴室...我 ...
開心地玩,盡情地做,只要自己接受到就可以
此情可待成追憶

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-24 02:49 AM 發表 查看引用來源
佢即刻登大對眼, 毫不猶豫咁啜我lin lin...雖然佢唔係第一次見到我對波波, 但真係好記得佢好興奮咁啜! 我真係忍唔住呷吟...但因為未沖涼, 我推開佢, 話想沖咗涼先...個刻佢亦毫不猶豫咁, 同我一齊走入浴室...我 ...
因為太興奮所以濕得快吧-3-

佢摸到我咁濕, 好似av仁上身(個陣仲未興咁講), 問我係咪好想要...咁快就濕成咁...
我就有少少扮嬲咁同佢講, 唔想要就唔會同佢黎呢到啦!咁凍唔好返屋企訓覺好~~

佢即係攬實我, 好肉緊咁咀我...揸完我波波之後就用手指不停咁捽我妹妹...聽住自己啲水聲都覺得自己好淫咁...

佢一路起勢咁捽一路問我係咪好舒服, 問我想唔想用手

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-24 07:39 PM 發表 查看引用來源
佢摸到我咁濕, 好似av仁上身(個陣仲未興咁講), 問我係咪好想要...咁快就濕成咁...
我就有少少扮嬲咁同佢講, 唔想要就唔會同佢黎呢到啦!咁凍唔好返屋企訓覺好~~

佢即係攬實我, 好肉緊咁咀我...揸完我波波之後就用 ...
比我都會想卒到你傻:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆