上一頁下一頁
發新話題

荒淫渡假屋

收藏  |  訂閱
88  61.5k

引用:
原帖由 無巧火成書 於 21-1-2016 11:26 發表 查看引用來源
我估紅綾身世可以做文章;-)

紅綾唔會寫啦,原著寫到大太份身型,好似大山婆,都冇乜興趣寫佢:smile_o16:

引用:
原帖由 spamna 於 2016-1-21 01:17 PM 發表 查看引用來源

紅綾唔會寫啦,原著寫到大太份身型,好似大山婆,都冇乜興趣寫佢:smile_o16:
睇你點寫架姐 , 北原夏美  鞏俐呢D個底都係粗格 , 咪一樣可以做性感女星:smile_47:

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-1-21 01:34 PM 發表 查看引用來源

睇你點寫架姐 , 北原夏美  鞏俐呢D個底都係粗格 , 咪一樣可以做性感女星:smile_47:
健婦型:smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2016-1-21 01:17 PM 發表 查看引用來源

我以為寫紅綾身世另有文章啫,唔係直接寫佢:smile_35:

引用:
原帖由 無巧火成書 於 21-1-2016 14:06 發表 查看引用來源

我以為寫紅綾身世另有文章啫,唔係直接寫佢:smile_35:
唔啦!幾個月番睇返人地寫白素傳,咁樣咪寫個短文頂頂個第二創作

引用:
原帖由 關隴集團 於 21-1-2016 09:43 發表 查看引用來源

係咪即係識 衛斯理 之前嗎???
白素已人妻,暫時唔透劇,sorry,最快農曆年出都文,三萬文啦:smile_o06:

哇,三萬字嗎?spamna兄加油啊!身體力行反惡法!!

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-1-21 06:38 PM 發表 查看引用來源

我E+5000字都有難度:')

引用:
原帖由 無巧火成書 於 21-1-2016 18:38 發表 查看引用來源

Sorry ,我噏大咗唓!萬零字咋!要快過廿三條,到時三讀一通,就唔知po唔po得,版權法:smile_27:,今次篇"荒淫渡假屋"文都去到萬點摯,真係有D意外:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆