上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  382.5k

我以前試過同埋女朋友係郊野公園行夜山, 但我同佢都係赤裸裸咁行, 感覺都幾刺激, 但始終荒山野嶺, 比較寒冷呢. 然後叫佢係山頭度幫我吹出來, 爽.

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 05:10 PM 發表 查看引用來源

女仔俾人見到咪一樣大獲...反而男仔可以唔著上身冇問題
只唔著上身無咩feel,男既都顧了
又想比人發現,但又驚比你知
這感覺好矛盾,但又好刺激

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 04:34 PM 發表 查看引用來源
今日放假俾我發洩下

訓到中午,裸睡既我收到媽媽電話就落街飲茶
一件厚外套,一條你地講既褸__裙,TBACK,拖鞋咁就落左去
可能係呢個季節,普通著條短裙已經會俾人望
可能因為男朋友呢排比較忙,冇理我
短短既 ...
中意露出,其實係大嶼山有個沙灘啱妳。
果度個個都裸有男有女。我成日去

引用:
原帖由 hidulf999 於 2015-12-15 05:14 PM 發表 查看引用來源

其實都好驚架,只不過係好夜先冇乜人。。。
咁先刺激
做愛係無這刺激感

引用:
原帖由 jacklees 於 2015-12-15 05:33 PM 發表 查看引用來源

可以介紹下先個嗎?

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 05:29 PM 發表 查看引用來源

巴士應好D掛,, 起碳唔怕突然有人出現
所以要後排囉,有人上嚟都有時間扮無事。。。

引用:
原帖由 leungzi1986 於 2015-12-15 05:31 PM 發表 查看引用來源
我以前試過同埋女朋友係郊野公園行夜山, 但我同佢都係赤裸裸咁行, 感覺都幾刺激, 但始終荒山野嶺, 比較寒冷呢. 然後叫佢係山頭度幫我吹出來, 爽.
咁D衫放係邊, 你地自己有車?
我上次同SP去, 著裙行已經好多人望

引用:
原帖由 hidulf999 於 2015-12-15 05:36 PM 發表 查看引用來源

所以要後排囉,有人上嚟都有時間扮無事。。。
埋站已經要停啦XD

引用:
原帖由 jacklees 於 2015-12-15 05:33 PM 發表 查看引用來源

哈真係唔知WO///....

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2015-12-15 05:34 PM 發表 查看引用來源

咁先刺激
做愛係無這刺激感

殘廁搞都激架。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆