上一頁下一頁
發新話題

[原創色文] 女痴漢調教--偷吃小鮮肉的女狼

收藏  |  訂閱
117  14.5k

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2015-9-4 09:37 PM 發表 查看引用來源

想不到关兄对西洋熟女也有研究!话起来,东西洋熟女风格相距还真挺大的.东洋熟女大多斯文温柔,多半被动而惹人怜惜:西洋熟女就相反了,不但主 ...
哈哈 , 多謝阿兄先 !!!

不過講真喎 , 東洋同西洋都係兩個極端 ... 東洋 , 尤其係熟女方面 ,
真係好注重傳統美 , 記得N年前睇過一套AV , 個熟女比個靚仔搞 ,
仲要自已擰床單  被鋪出來服待佢 , 怕佢搞得唔舒服 ; 有一D講熟女女優既 ,
比男優搞完 , 仲跪低  躬身話 : 多謝旨教 !!!

西洋女權本來就較強勢 , 熟女對嫩男就更加唔駛講 ... 我之前睇一段片叫 :
"MOM ANGRY AT DAUGHTER'S BF DATEMILFSEX.COM FREE"
我英文唔好 , 好似個熟女有野比個女男友要脅 , 要比佢搞 ... 但一邊搞 ,
一邊毒舌 , 個FEEL幾過癮~~
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

講真丫 , 本文就算去掉女色狼  小鮮肉  中度SM(老實講 ,
其實唔算重)等題材 , 我覺得都可以講一講一個面向 ...
女性主導性愛

好坦白咁講 , 有時我甚至覺得 , 係色文區內容 , 仲保守過現實
... 這當然唔係講淫亂關係 , 或者性愛招式 , 而係態度 ,
特別係男女之間既態度 ... 小弟女性主導既作品 ,
其實比例上並唔多 , 但真係自覺得有女性主導既風味 ,
但我見到同區唔少作品 , 仲好重男尊女卑味道 ... 特別係對白上 ,
總之男人話事拉

我自以前係學校 , 都有女同學箍住佢條仔條頸
(即係條仔側食波餅)咁講 : 今日阿姐開心 , 食野我請 !!!
我知 , 有時反而出來做野後 , 女仔變女人反而講野無咁放 ...
放係我之前翻份工 , D OL同事放工入鋪頭 , 都一齊講黃色笑話拉 ,
仲挑逗其中一位師兄TIM ... 反而色文果D仲死板

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-5 08:52 AM 發表 查看引用來源

哈哈 , 多謝阿兄先 !!!

不過講真喎 , 東洋同西洋都係兩個極端 ... 東洋 , 尤其係熟女方面 ,
真係好注重傳統美 , 記得N年前睇過一套AV , 個熟女比個靚仔搞 ,
仲要自已擰床單  被鋪出來服待佢 , 怕佢搞得唔 ...
这个挺真可以讨论呢!
东洋熟女服待好这个一定了,但有时也要看看男生怎样....东方嫩男在这方面,其实比西方的更被动,甚至有陶大才子所说「男性的稔持」了.连日本伟大熟女风间悠美都讲过,其实日本男人很喜欢向熟女撒娇,男性被动化的写法,应该是越来越吃重才是

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2015-9-6 08:22 AM 發表 查看引用來源

这个挺真可以讨论呢!
东洋熟女服待好这个一定了,但有时也要看看男生怎样....东方嫩男在这方面,其实比西方的更被动,甚至有陶大 ...
對啊 , 我也希望被大姐姐 "教導" 呢:smile_47:

唔知係咪我本身性格比較 "弱" 呢 , 我本人係幾响往向熟女撒嬌 ,
或者被熟女 "指導" 的內容 ... 小弟曾經係一些鳳樓指南 ,
見過有客人既服務評價度講 , 佢好鐘意比小姐逆肛交 ,
說香港很少這類給M男的服務 ... 這也是我更想寫這篇的原因~~

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-5 03:42 PM 發表 查看引用來源
講真丫 , 本文就算去掉女色狼  小鮮肉  中度SM(老實講 ,
女性主導性愛

好坦白咁講 , 有時我甚至覺得 , 係色文區內容 , 仲保守過現實
... 這當然唔係講 ...
講開又講 , 其實之前參加接龍文創作的幾位兄弟 ,
創作出來的女角就比較活躍了 , 尤其峰馬兄:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-5 03:42 PM 發表 查看引用來源
女性主導性愛

... 這當然唔係講 ...
说真的,在某程度看,作品的内容怎样,就看得出作者怎样....之前小的在原创区,看了一位大兄对色文创作的看法,小的觉得大有同感
感觉就有点如香港大台和天朝电视剧的比较那样.大台给人的感觉,总是一开电视,对白都塞满每一分每一秒,每三分钟一小情节、每一节大情节,塞死人不赏命的样子....不过小的愚笨,感觉电视都播了五十年,天朝一年电视剧就百来套,甚么桥段还不是老新常谈吗?就像三国、武则天,胜就胜在把气氛拍出来了,这当然,情节的细致设计也很重要,但一味追求情节的急和多,其实并不讨好....

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2015-9-7 09:03 AM 發表 查看引用來源

说真的,在某程度看,作品的内容怎样,就看得出作者怎样....之前小的在原创区,看了一位大兄对色文创作的看法,小的觉得大有同感
感觉就有点如香港大 ...
不能同意更多 !!!

以大台來說 , 不要說到遠近鐘運用  調色 , 甚至連配樂都長期沒有 ,
只有無限轟炸的同一首插曲

在色文來說 , 其實好多色文作家都係咁 ... 一味多既情節 ,
好多連基本動作  姿勢  表情  情緒  反應 , 甚至場景都描述都唔多

我個人其實唔係反對情節設計 , 正如劉兄所講 , 情節就係故事既根本
沒有情節就沒有故事 ... 就像小弟 , 其實都好用心設計情節 ,
問題係我既故事情節唔多 , 在我來說 , 情節只要能交待呢場性愛 ,
係咩背景  咩場景  咩氣氛  咩心情下發生就足夠了
(所謂 "啖啖肉") ... 因為背景  場景  氣氛  心情都係呢場性愛 ,
極其重要的部份 , 所以一定要引觀眾入果個氣氛~~

一套90'S香港三級片講得好岩 : 你唔係同佢做愛 , 係同佢個腦做愛

小弟庸懶 , 其實本區好多大大作品我都無睇過 ... 但如果係我睇過中 ,
而又覺得情節豐富 , 引領氣氛又有一手的, 我覺得峰馬兄不錯
(無巧兄也不錯 , 可惜他太輕色情... )

忽然打噴嚏,原來有人講緊我,多謝你囉大將軍品題,我啲文流流地既啫,不過輕色情係有人睇的,睇點擊就知,不過你話我輕色情其實我又唔算輕,以我睇色版呢度比我還輕手的而我中意的有好傢伙修士兄,唉,不過佢都久未有蒲頭,可能已經唔玩嗎,不過正是有人連夜趕科場,近排幾位新紥師兄啲文唔錯,好幾篇我都有追開,不過懶有時少回帖,我都知衰架喇

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2015-9-7 11:12 PM 發表 查看引用來源
忽然打噴嚏,原來有人講緊我,多謝你囉大將軍品題,我啲文流流地既啫,不過輕色情係有人睇的,睇點擊就知,不過你話我輕色情其實我又唔算輕,以我睇色版呢度比我還輕手的而我中意的有好傢伙修士兄,唉,不過佢都久未 ...
哇 , 難得無巧兄大駕光臨 , 不如講埋我地咁多討論議題 ,
如女性主導  東西洋熟女  情節VS描述等等 , 吹完先走拉~~
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

如果講咩女主導逆痴漢我就麻麻地,作為男性梗中意睇男主導啦,睇果啲女俾擺佈欲拒還迎嘛,不過太大男人甚或凌虐果啲我就唔好,始終你情我願好啲,講咸片可能早年都是看西片,佢地咸片主題都較健康的,通常主題都是男歡女愛,但近年可能都受日本果啲衝擊,為咗迎合市場,近年歐美咸片都有較齷齪的題材,都係迎合佢地鬼佬口味啦,就我黎講,鬼佬玩呢啲欲拒還迎邊度夠架仔玩丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆