上一頁下一頁
發新話題

女友成日走晒光!! 超多相+俾人抽水過程!最新-傻女喺街註定俾人目及。。p14

收藏  |  訂閱
221  63.5k

正如喺舊扮到有位ching話齋。佢咁嘅款真係好想擺條jj一野隊入去。
但係佢瞓咗覺又唔想整醒佢。唯有用手指撩下佢先 我一路輕輕力慢慢咁掂下佢個西,輕輕力卒咗佢幾野

見佢冇乜反應,就試下扯開佢條熱褲仔,露多啲條藍色底底出嚟先。

之後我嘗試慢慢扯開佢條底底,睇下可唔可以影到小小西。我要好小心,因為我擰住部電話,如果佢醒咗見到我影佢相就真係仆街。以後都唔晒再有野玩。咁我就好小心咁用隻手指嘗試喺條底褲個邊邊到用指甲去扯開條底褲。點知我啲指甲一掂到佢大臂"啦"ja, 佢已經即刻成個人郁晒。所以都仲係影唔到佢個西邊嘅相

正野

O

Ok

O

Yess

嗰晚喺個戲棚裡面可能唔係每一個男人同呀叔都係突登揩佢個胸嘅我諗。有啲可能真係冇心。又有啲可能係我條女睇唔到,又唔識避。揩埋人到,啲男人又唔突登去避佢咁啫。
但係呢個呀叔就一定係有心嘅 我好肯定。
佢就真係爽呀,條女個胸軟綿綿咁,俾佢由心口開始壓埋去,行過嗰時仲要壓到個胸扁晒。歪埋一邊,行過咗之後個胸又彈返轉頭咁。我喺佢後面由佢個膊頭高角度望落去咁望住呢一幕。最正仲要係條女都即刻feel到,嚇一嚇,望一望個胸咁先正呀嘛。即刻扯晒

Ok

雖然呢條熱褲仔我條女通常都係著嚟瞓覺嘅。但係間唔仲佢都會著呢類型嘅熱褲出街街,都係一樣咁短。想問各位ching. 如果有日你哋搭地鐵,好迫嘅時候,見到我條女自己一個,著住條咁短嘅熱褲迫緊地鐵嘅話,個又圓又翹嘅patpat就咁樣喺你哋面前,你哋會點呢?

大概差唔多一年前到啦。當時我哋仲喺加拿大。準備回流返香港,賣緊間屋,所以要喺賣之前揾人執一執間屋先賣。嗰時仲係夏天,最熱嘅時候。個裝修佬一早就嚟到。我哋仲唔知醒,裝修佬㩒咗幾次鐘我哋先醒。我哋兩個埋即刻彈起身lor. 當時夏天,加拿大啲屋冇冷氣,所以條女晚晚真係淨係著住條超薄嘅睡裙仔瞓覺架ja. 嗰日個裝修佬要整我哋間房。要喺條女個walk in 衣櫃裡面打通覆牆,再喺後面做多個房仔。咁我開咗門之後就帶個裝修佬上房啦。

一上到房我條女啱啱喺廁所衝出嚟,應該係啱啱刷咗牙。但係我望望佢,仲係著住條睡裙,同埋啱啱起身,bra都仲未帶。成個胸形現晒出嚟。佢就係咁,佢寧願啱啱起身,驚口臭,同有眼屎,唔乾淨,怕失禮。都唔會諗起自己著住條好薄嘅吊帶睡裙,冇帶bra, 對胸個形狀現晒出嚟,兩粒lin都隱約凸起咗。喺個裝修佬面前好易走光架喎。佢唔會諗到呢幾點,但係就諗到怕口臭失禮。佢就係咁。。。

Anyways,個裝修佬其實已經大概知道要做啲咩,所以我帶到佢上去佢已經自己入咗條女個walk in衣櫃裡面視察下。咁我見唔係好洗我喺到,條女又喺到。我埋去廁所刷返個牙先lor. 我出返嚟條女已經同個裝修佬傾緊佢會點樣拆牆,又呢又路咁。我就提個裝修佬話記住要喺個櫃個角落位到預返個位等第時可以放個大啲嘅櫃入去。個裝修佬就問邊到。我條女就去指俾佢睇。個walk in closet其實好窄,我條女要指俾佢睇邊個位就要經過個裝修佬攝過去先埋到個角落到。佢一攝過去,個胸就一野揩住個裝修佬手臂咁攝過。大家記住,條女係冇帶bra!

埋到去角落位,條女就話佢知呢到要點點點,下面留返幾多寸咁。個裝修佬就要攝個身埋去,隊個頭入去先睇到條女噏乜同指乜。一攝埋去,又一野壓落條女對胸到。記住,條女冇帶bra!

之後講完,條女出返嚟,對胸又再次揩住裝修佬手臂攝過,記住,冇帶bra!!

此時我已經谷精上腦咁制,差啲想拖佢入廁所張佢就地正法。之後過咗陣,我地隻狗就走咗埋嚟,我條女就首先嗚底身摸下隻狗,一嗚底身,成對胸走晒出嚟,兩粒lin喺我同個裝修佬面前俾我哋睇晒。我即刻望下個裝修佬,佢望到實一實眼都唔眨。我條女仲要之後再跪埋喺到。個裝修佬就一路話隻狗好得意,咩名呀嗰啲廢野啦。條女跪足咁耐,個裝修佬就目及足咁耐! 真係乜lin都睇晒!

之後我條女抱起隻狗等個裝修佬同佢玩,叫下隻狗say下hi咁。個裝修佬就問可唔可以抱下隻狗,咁條女埋話ok lor. 點知條裝修佬一野隊對手埋我條女對胸嗰個位,攝對手去隻狗後面嚟抱佢走。喺我個角度望埋去我淨係見到佢隻左手一野攝埋去條女個右胸到,我睇住佢隻左手手背掂住我條女個右胸。仲要慢慢先抱開隻狗。臨抱開隻狗嗰時見到佢好明顯咁大力向下按一按佢個胸,再向上兜一兜先抱開隻狗。佢向上兜嗰嘢見住條女個胸向上唧一唧起咗先彈返落嚟。雖然只係短短幾秒中嘅時間,但係我金睛火眼咁望住成個過程。我睇到差啲射咁制。記住,條女冇帶bra!!  成對胸俾佢摸晒,真係乜lin都掂晒,隔住條咁薄嘅睡裙,一定feel到佢粒lin啦。。。

過咗陣我見條女自己無啦啦入咗廁所,出嚟見佢帶返個bra. 之後每次行過個裝修佬,或者要攝過個裝修佬嘅話佢次次都用手護住對胸。所以我諗個裝修佬抱隻狗摸佢嗰野條女feel到,所以即時帶返bra同護胸。

嗰次之後我成日諗住呢彈野去插我條女。我宜家講返起都好有衝動入廁所打飛機。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆