上一頁下一頁
發新話題

同男友半年無性生活

收藏  |  訂閱
116  3.1k

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-6-17 01:57 AM 發表 查看引用來源

你都幾長情:smile_o01:
無計身邊又無人幫到:smile_19:成日食自己

引用:
原帖由 damngirl 於 2015-6-17 02:01 AM 發表 查看引用來源
無計身邊又無人幫到:smile_19:成日食自己
PM爆左未?呢度大把c兄排隊幫你:smile_04::smile_04:

成日忍住忍住好辛苦wow

早晨!估唔到你咁細個已經咁大食喎^_^

多角度睇啦…未有經濟能力…
屋企又5方便…自然係咁架啦!
但佢有遠景…識儲錢…好仔黎既!
至於你…你餓咪試下遇個sp &ons 囉!

襯後生…早試好過遲試呀…
呢度咁多師姐就後生冇試…老來先試呀…xdd

有冇玩具頂住先?

引用:
原帖由 damngirl 於 2015-6-17 01:13 AM 發表 查看引用來源
新手第一次開po 請多多指教
呢幾個月發現同男友既性生活出現問題
一開始同男朋友既性生活都ok keep住一個月都3-4次 有時隔幾個月1,2次
平時都有自己diy 下 本身自己又大食 又無咩地方比我地做 有時都幾灰:smile_ ...
其實係唔係佢唔係好好攪野??
如果你話想儲多d 錢 第時你地結婚 or 買樓既話  我覺得ok 既
最多你咪同佢講一星期一次 房錢一人俾一次
雖然我唔讚同甘 始終呢d 都係男俾錢
但如果佢係好仔 個原因又真係因為想儲錢為將來  甘我覺得係可以

一對正常男友朋友 一星期點都要有一次啦

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2015-6-17 08:17 AM 發表 查看引用來源

其實係唔係佢唔係好好攪野??
如果你話想儲多d 錢 第時你地結婚 or 買樓既話  我覺得ok 既
最多你咪同佢講一星期一次 房錢一人俾一次
雖然我唔讚同甘 始終呢d 都係男俾錢
但如果佢係好仔 個原因又真係因 ...
後生…點止一次咁少丫…一星期點都3-5次啦…
Xdd

又真係幾灰喎,21歲女就要咁餓法,幾時餓到老呀
搵番個人幫下手啦

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-6-17 05:39 AM 發表 查看引用來源

PM爆左未?呢度大把c兄排隊幫你:smile_04::smile_04:
爆到睇唔到啲pm

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆