上一頁下一頁
發新話題

初戀的死黨2 (DEL

收藏  |  訂閱
323  65.6k

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-6 09:23 PM 發表 查看引用來源

岩我haha:smile_40::smile_40::smile_40:外表清純 內裡:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:
如果我係長髮, 仲清純:smile_30::smile_30:
你係外國邊到?

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 09:29 PM 發表 查看引用來源

如果我係長髮, 仲清純:smile_30::smile_30:
你係外國邊到?
長鬆清純就緊嫁啦:smile_40::smile_40::smile_40:但短髮都好多清純同charm
UK啊

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-6 09:37 PM 發表 查看引用來源

長鬆清純就緊嫁啦:smile_40::smile_40::smile_40:但短髮都好多清純同charm
UK啊
頂,我之前都係UK...
真係悶到抽根...:smile_45::smile_42:
我先前個頭好似陽光檸檬茶個女仔咁:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 09:41 PM 發表 查看引用來源
頂,我之前都係UK...
真係悶到抽根...:smile_45::smile_42:
我先前個頭好似陽光檸檬茶個女仔咁:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
哈哈番左去幾耐啊你:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:冇見你真Sad
係悶到一個點 :smile_30::smile_30:所以等你陪我傾下計
姐係咩頭:smile_40:

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-6 09:43 PM 發表 查看引用來源

哈哈番左去幾耐啊你:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:冇見你真Sad
係悶到一個點 :smile_30::smile_30:所以等你陪我傾下計
姐係咩頭:smile_40:
姐係男仔頭:smile_30::smile_30::smile_30:
我知UK真係好悶..天氣又差...D野又難食
如果我有得簡,我會去美國...但治安無UK咁好...:smile_39:
我反左去一年啦差唔多....

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 09:47 PM 發表 查看引用來源
姐係男仔頭:smile_30::smile_30::smile_30:
我知UK真係好悶..天氣又差...D野又難食
如果我有得簡,我會去美國...但治安無UK咁好...:smile_39:
我反左去一年啦差唔多....
UK悶到想死 不過好彩我自已識煮野食 天氣我可以接受 起碼舒服過香港
哇睇黎你大過我喎 仲以為你師妹

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-6 09:49 PM 發表 查看引用來源

UK悶到想死 不過好彩我自已識煮野食 天氣我可以接受 起碼舒服過香港
哇睇黎你大過我喎 仲以為你師妹
我無系果邊讀U...
我頂唔順果邊D天氣...
我過到去就水土不服...
成身出濕陳...爛面咁
反而我鍾意香港既天氣,唔似UK咁 陰陰濕濕又成日落雨,
我系果邊都有自己煮野食...但自己煮又好貴...
我去果時,1磅對14.7HKD

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 10:00 PM 發表 查看引用來源
我無系果邊讀U...
我頂唔順果邊D天氣...
我過到去就水土不服...
成身出濕陳...爛面咁
反而我鍾意香港既天氣,唔似UK咁 陰陰濕濕又成日落雨,
我系果邊都有自己煮野食...但自己煮又好貴...
我去果時,1磅對14.7HKD
噢甘都仲係師妹ha
甘而家皮膚應該好番啦嘛:smile_41::smile_27::smile_27::smile_27:
哈哈 但呢度冇甘熱冇甘濕喎
自已煮算平啦 我一個月GDP250
而家好平乍 1對HKD12.4左右

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-6 10:04 PM 發表 查看引用來源

噢甘都仲係師妹ha
甘而家皮膚應該好番啦嘛:smile_41::smile_27::smile_27::smile_27:
哈哈 但呢度冇甘熱冇甘濕喎
自已煮算平啦 我一個月GDP250
而家好平乍 1對HKD12.4左右
咁我果時貴阿嘛..
仲要係咁比D PK同學呃錢...
話去旅遊,點知從中CAP水...:smile_22:
呢家D皮膚好好多...起瑪無乜瑕疵...
但都無以前咁好...:smile_39::')

想引死人咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆