上一頁下一頁
發新話題

與女性朋友外遊 P.2 P.3 P.4

收藏  |  訂閱
64  60.7k

正,期待update!

仲有冇?

引用:
原帖由 amk113 於 2015-3-23 04:04 PM 發表 查看引用來源
其實一對單身男女一齊去旅行, 彼此都應該對對方有好感先成事, 因為同一個房係好多不便
反正你地單身, 可能有發展空間呢?

佢清醒番係咪仲有下文?
我都有同女性朋友一起去過外遊都冇事發生,一男一女係可以同房和一起去旅行,唔代表一定會出事既

引用:
原帖由 ssssex 於 2015-3-23 03:27 PM 發表 查看引用來源
早排同左個識左好多年嘅女性朋友一齊去旅行,因為時間上我地又就到,雙方又無另一半,去到當地第一日都已經係中午時間,先去酒店攞房放下行李先要去玩,一直都無事發生,只係有時睇到佢條事業線嘅 ...
我都有同感,有次個朋友又係拉咗我落床,我地kiss左一陣用手抓左幾下後尾都係停左,冇做到。就是唔想朋友既定意改變。🙊🙊佢重要係E以上

引用:
原帖由 dcboy 於 2015-3-24 02:56 PM 發表 查看引用來源
我都有同感,有次個朋友又係拉咗我落床,我地kiss左一陣用手抓左幾下後尾都係停左,冇做到。就是唔想朋友既定意改變。🙊🙊佢重要係E以上
所以當時真係會想反坑

第二個晚上乜事都無發生過,只係佢一樣飲醉左等我可以靜靜地欣賞佢對隨呼吸上落嘅雙峰。

到左等三日早上,同琴日一樣都係佢起身先,我當然係一樣扮仍然訓覺而偷偷睇佢換衫啦,佢今日竟然帶黑色爸爸仲有條小小丁字褲,上身著件小背心,同樣地佢換好衫又叫我起身。

全日行程都係無事發生,同平時好朋友去玩無分別,個今日偷睇佢事業線就更容易同次數有上升,我條野有事都會隨著偷睇而上而上升。到左晚上佢又係話要飲酒,我...........頂!!

本主旅程最後一個夜晚,而小弟酒力亦不算太好,就同佢飲到盡,希望真係醉左之後我返到酒店做死魚......一到餐廳先飲為敬,自己飲左兩罐先,席間都係同平時一樣傾計,其實我同佢真係無所不談,由家事...工事...感情事...直到性事,什至佢之前同男朋友上完床,我之前出過Post講A同F兩個女人嘅事大家都全部知道,好耐之前佢有講過真係想俾我奶下,係唔係真係咁爽.......!! 當然今晚餐飯無乜性話題,全部都係圍繞住工作同朋友等等!!

今個晚上大家都傾得好開心,回酒店路上大家都嘻嘻哈哈,到我覺得未盡興,買埋酒返酒店再飲,原因係我要醉到不醒人事咁就唔會有咩事發生啦,當然我目的亦做到出黎啦,唔記得幾耐時間我就已經訓左,之後嘅事我當然唔知啦,但係到左半夜就發生AV痴女情節囉,我一張開眼就望到佢訓左過黎我張床望住我,然後佢一野咀埋黎,聞到佢身體嘅味好香,確定係沖左涼,但我未........kakaka,咀左陣佢隻手就去摷我碌野。大家都知啦,女仔打側訓條線業線係更有睇頭架嗎,我望到真係頂唔住,但我都推開佢同佢講我唔想失去佢依個朋友,因為我非常珍惜佢,佢嘅回答大概係話只會發生一次,因為佢都Dry左好耐,又唔想隨便同其他人上床,今次時間人物地點都剛剛好,而且佢聽過我點樣服侍A同F,所以就更想試,作為男人嘅我並唔係咁清高,我認我咸濕,一下就抱住佢咀落去,一隻手就去摸佢雙峰黎滿足我平時嘅好奇...因為已經著住浴袍所以已經無帶爸爸,一路咀就一路向下面探索,直到摸到毛毛同底褲,我就響底褲出面摸下佢已經出緊水嘅妹妹,個衰妹水量都幾多,一邊摸一邊聽住佢呻淫再一邊同佢咀,真係好忙呀,我記得佢好想試下我幫佢奶,所以我慢慢將佢訓平響床上,再啜下佢對雙峰雲頂,一直到肚臍直落到妹妹,先隔住條底褲呼一口氣落去,用暖氣去刺激一下佢,再用咀唇咬下又呼下暖氣,明顯條底褲都係水啦,佢要求我除埋佢條底褲直接用口服侍佢,除完後將佢雙腳抬就M字腳,妹妹就更加突出,毛毛唔算多,第一下用脷尖輕輕試下佢粒豆豆再慢慢打圈,佢已經開始呼吸加速同埋水量更多,而我亦由打圈去到加上手指幫助插入妹妹度,女仔有個位好容易會有高潮,唔知係唔係就係G點....幾經辛苦佢終於有高潮,感覺到妹妹已經夾實我嘅手指,我唔停繼續抽插,佢亦緊隨黎第二次嘅高潮,仲叫到鬼咁大聲。

引用:
原帖由 ssssex 於 2015-3-26 03:45 PM 發表 查看引用來源
第二個晚上乜事都無發生過,只係佢一樣飲醉左等我可以靜靜地欣賞佢對隨呼吸上落嘅雙峰。

到左等三日早上,同琴日一樣都係佢起身先,我當然係一樣扮仍然訓覺而偷偷睇佢換衫啦,佢今日竟然帶黑色爸爸仲有條小 ...
唔夠呀喂, 師兄!
得咁少~~~~:smile_o02::smile_o02:

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-3-26 04:16 PM 發表 查看引用來源

唔夠呀喂, 師兄!
得咁少~~~~:smile_o02::smile_o02:
已經再更新啦

引用:
原帖由 ssssex 於 2015-3-26 04:35 PM 發表 查看引用來源

已經再更新啦
正呀, 支持。

寫得好,正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆