上一頁下一頁
發新話題

sis,其實我係咪有問題?

收藏  |  訂閱
206  4.4k

大把女人都係咁LA

ERRR... 正常o卦... 我都有睇女   
自己唔夠人大嘛! 有d女優又大又軟熟, 比人插果時浪o下浪o下咁好得意   唔會想鍚不過好想搵手指督o下...... 應該等如你見到人地拖隻狗仔好可愛, 你都會想埋去摸o下佢一樣, 既然知道自己唔係les, 就無咩咁大不了囉.. 我覺得 :smile_34:

引用:
原帖由 foureyelover 於 2015-3-21 12:11 AM 發表 查看引用來源
其實呢......
AV係好少影到個男優
所以注意力集中係女優度都好正常.......
我見過日本有d仲要粒住個頭,十足去打刧咁樣 :smile_30: 再唔係就個樣都打格仔, 為乜呢 :smile_41:

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-3-21 01:03 AM 發表 查看引用來源
做咩仲唔瞓呀?
你打呢句個陣已經訓ed

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-21 11:26 AM 發表 查看引用來源
大把女人都係咁LA
你又知?你d肥妹話比你知架?:smile_47:
我見到d女對波比人扑到彈下彈下,會好興奮架:smile_47:你係咪有同感呢?:smile_47:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-21 01:15 PM 發表 查看引用來源
ERRR... 正常o卦... 我都有睇女   
自己唔夠人大嘛! 有d女優又大又軟熟, 比人插果時浪o下浪o下咁好得意   唔會想鍚不過好想搵手指督o下...... 應該等如你見到人地拖隻狗仔好可愛, 你都會想埋去摸o下佢一樣, 既然 ...
hahahahh:smile_30::smile_30:你形容得好全神:smile_o12:我就係本身平,所以好鐘意睇大波(b-c夠架喇)尤其見到佢比一扑到彈下彈下,好正:smile_47:
我同你一樣,唔會想去鍚或者揸,但會好鐘意睇囉:smile_53:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-21 01:18 PM 發表 查看引用來源

我見過日本有d仲要粒住個頭,十足去打刧咁樣 :smile_30: 再唔係就個樣都打格仔, 為乜呢 :smile_41:
:smile_30:打格仔係咪偷拍?
我鐘意睇d正正常常,最好又foreplay,kiss開始,跟住除3個度就最正:smile_47::smile_47::smile_47:呢d就應該要download先睇到

有時睇成人卡通都好過癮。

引用:
原帖由 lazygirl2004 於 2015-3-20 07:11 PM 發表 查看引用來源
我係女,睇4仔唔會有興趣睇男,淨係鐘意睇女,尤其見到身才平均同個樣唔差個D同埋對波好靚個D比人扑到彈下彈下會好興奮
但我好肯定我唔係lesbian,係鐘意男仔囉:smile_13:
有咩問題

我系相反,我兩個都中意睇,中意睇個女既比人插到出水。然後睇到d水我就好興奮。
又中意睇個男既高潮樣將d精液射到落個條女既臉上。
所以我系比較識睇AV既一個人,說明你地唔識欣賞。。。哈哈:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆