處女的煩惱

收藏  |  訂閱
38  4.9k

痛係一定會, 係門口入少少個度痛
不過想無咁唔舒服呢, 可以比多少少幻想自己
等自己濕D, 咁男伴會易入D, 亦都可以guide住佢慢慢入 (如果佢無經驗的話)

如果你平時有DIY的話, 可以了解下自己咩地方最敏感易濕先, 對第一次都有幫助

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-3-15 12:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_03:  去醫院打麻醉針先囉
= = 跟住呢?瞓死喺急症室張床上面?= =

引用:
原帖由 SmartJay 於 2015-3-16 11:15 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 auceo 於 2015-3-16 11:47 AM 發表 查看引用來源

想食人隻豬?要付出代價
話哂都係豬,要好好挑選第一個食嘅人

引用:
原帖由 auceo 於 2015-3-16 11:47 AM 發表 查看引用來源

想食人隻豬?要付出代價

引用:
原帖由 lianak1881 於 2015-3-15 03:28 AM 發表 查看引用來源
一路做左cd rom咁耐今日忍唔住出post了
好羨慕大家都有咁多咁正嘅性生活
耐何小妹到而家都未試過
其實第一次係咪真係咁痛㗎?我好怕痛的 >< 唔想第一次嘅感覺就淨係得痛 ><

UPDATE: 我冇 ...
同你一樣 好羨慕大家都有咁多咁正嘅性生活

簡個好的先爆。。。

睇對手啦

又唔駛好煩o既   即係女人遲早有日會為自己男人十月懷胎, 到時咪仲痛仲辛苦...
如果為o左最鍾意o既人, 呢d都唔算得係d咩o野囉, 忍o下就會好~
有時諗番, 個男人如果係自己好愛好愛, 我會好樂意比佢破多一次, 男人話同處女做最爽因為好窄, 但女人第一次最辛苦因為好痛 :smile_30:  係好唔協調o架! 不過有得比我再揀我會揀自己痛多d, 心愛o既男人爽多d, 講完. 可能係我中晒毒啦 :smile_30:

前往最後回覆