上一頁下一頁
發新話題

十多年前玩line~處女下海

收藏  |  訂閱
71  16.0k

引用:
原帖由 gum717 於 2015-3-9 12:41 PM 發表 查看引用來源

明白既......:smile_35:

偷食既第一步.....:smile_47:
肥野大波…可惜人妻…lol

之後我地打側訓,佢係後面入~ 每MM,每MM咁入~開頭真係幾痛既~慢慢, 慢慢我開始feel 到歡欣既感覺。兩下淺一下深。做做下, 佢突然間沖次~我呢下先醒起其實我地無帶套lol....... 但係已經太遲喇~ 佢叫左幾下就已經係入面射左, 而我既第一次就係咁, 佢係我額頭錫左一下~‵攬住我~(當然都有攪清潔~) 

就攬攬下~有人拉鐵閘呀~~~~

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-9 12:49 PM 發表 查看引用來源

肥野大波…可惜人妻…lol

揀飲擇食係唔岩架

支持下先

回覆 34# 的帖子

thank you

引用:
原帖由 kiki_168 於 2015-3-9 01:02 PM 發表 查看引用來源
thank you
等你更新落去

引用:
原帖由 kiki_168 於 2015-3-9 12:53 PM 發表 查看引用來源
之後我地打側訓,佢係後面入~ 每MM,每MM咁入~開頭真係幾痛既~慢慢, 慢慢我開始feel 到歡欣既感覺。兩下淺一下深。做做下, 佢突然間沖次~我呢下先醒起其實我地無帶套lol....... 但係已經太遲喇~ 佢叫左幾 ...
第一次就中出, 俾左兩個處你條仔 :smile_o04:

引用:
原帖由 kiki_168 於 2015-3-9 12:53 PM 發表 查看引用來源
之後我地打側訓,佢係後面入~ 每MM,每MM咁入~開頭真係幾痛既~慢慢, 慢慢我開始feel 到歡欣既感覺。兩下淺一下深。做做下, 佢突然間沖次~我呢下先醒起其實我地無帶套lol....... 但係已經太遲喇~ 佢叫左幾 ...
uncle咁岩返到黎,咪叫佢一齊玩囉,有經驗d又唔同玩法囉

支持,等你更新

引用:
原帖由 kiki_168 於 2015-3-9 11:51 AM 發表 查看引用來源
同佢一齊左十日左右~個日下著雨~因為佢係宅男~所以我上去都會帶埋熱食上去~
因為當時未優化屋村設施~基本上由小巴站行去佢家係沒有任何遮檔. 場雨由毛毛雨到大雨~
由於時間既關係.如果要避雨可能要等好耐~望下 ...
支持咁撚正GE情節,我鐘意吖:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆