上一頁下一頁
發新話題

小伙子小經歷 - 更新: P3 P4

收藏  |  訂閱
75  9.8k

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-26 10:07 PM 發表 查看引用來源
呢個故事都幾得意丫~~
係呀 真係好多好笑野想分享

引用:
原帖由 HKSILLY 於 2015-2-26 10:31 PM 發表 查看引用來源

係呀 真係好多好笑野想分享
咁就繼續打啦~:smile_34:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-26 10:35 PM 發表 查看引用來源

打緊架啦 諗緊share邊件事好

其實又唔係真係咁大件事既 宜家睇番其實我做既事都幾低b 哈

事先聲明 e件事真係可以話係甜都唔甜下 要甜既就要等我下一篇啦

話說又唔知幾多年前 上大學冇耐 一次原定連同一大班外國番黎既gathering 當時聽到一班咁耐冇見既朋友就緊係幾大都話去啦 去到就開心啦 真係多人到呢 .. 我估原定10份1都冇 見到既只係叫我去既搞手朋友 介紹下e位朋友先 佢人就唔高 得15x 都係豐滿個類 我估有d至e既級數 雖然有少少似一個波 但勝在係極度鬼妹仔性格 所以都可以話係好有市場既

頭先講到我終於見到個朋友啦 原來我就最早到 咁見到面第一樣野就緊係 .. 同佢講自己好急啦 哈 第一次去佢屋企 同想像中有d分別 一入門 迎接我既並唔係一個馬桶 而係一隻狗 一隻大狗 佢熱情完一輪之後 當然就到我解決既時候啦 一打開個廁所門 一股濕氣沖埋黎 再加一種少女香氣 誘發既並唔止係我想去廁所既感覺 而係我想沖涼既意欲

佢聽到就緊係冇所謂啦 又唔係叫佢一齊沖 而往往e個時候人既惰性就會出哂黎 搵都唔搵就唔好意思呀 我冇哂毛巾啦 用住我個條先啦如果你唔介意 我又點會介意呢 .. 沖完就同佢一齊出去接班鬼仔朋友 一出門冇耐 行到出去先知佢地自己摸左去佢屋企樓下 咁就唯有行番轉頭啦 所謂天有不測之風雲 落雨冇遮又點可以唔跑呢 於是我就同佢係咁以我前佢後咁拉住手跑番去 跑跑下真係投哂降 .. 年少氣盛既我望住佢一路跑 心口個兩團肉一路不停咁一上一下咁彈下彈下 向住你既方向衝前湧出黎 個種震撼既感覺真係非筆墨可以形容 中意大胸既師兄應該明我講咩 .. :smile_13:

番到去大致上齊人 我 佢 兩條鬼仔 加個本地書呆子 酒水少不免 果粒橙/coke/7up溝vodka 一路飲一路吹水 而兩位洋人亦開始介紹我睇個陣準備紅既 oppa gangnam style 比我聽 個陣唔識貨既我只有一個諗法 條友做乜9 .. 但奈何鬼仔又真係覺得好好笑 咁就唯有欣賞下啦 忽然 我朋友問我食唔食曲奇 起初我都話唔食 咁真係唔肚餓嘛 但佢又係咁烏低對埋黎 為左快D解決E件事就唯有食左少少啦 一放落口 哇 .. 乜咁既味架 濃既 ?? 仲要苦 ?? ED野我真係唔識欣賞 .. 而我仲要見佢地大大啖咁食 我估成塊應該有2/3部iPad mini大 我食既份量大約係一件普通擦子膠既size

食完就繼續玩卡飲酒啦 玩玩下 佢無啦啦佢叫入房 .. 笑淫淫咁話 唔好意思呀 其實D曲奇加左野 .. (係咩就唔講啦 google一定有料到) 下 .. 玩ED ?? 出番去之後 班洋鬼子唔知係咪以為我係同類 就開始同我講解下我將會面對既事啦 又話乜食飽冇咁快知架 玩多陣先啦 .. 而乜都靠google既我就緊係睇下有乜影響啦 唔睇都還好 一睇就嚇多幾重 .. 唔係因為太大穫 而係因為兩極化得好利害 有D就話:冇架啦 你死得架啦 一世架啦 ; 有D就話:冇事架 會自然排出體外 .. 比著你都唔知點啦 .. :smile_42:

冇幾耐 救星到 一個好朋友殺到 當然立刻同佢匯報下啦 佢就話緊係死都唔食啦 等埋我嘛 如果唔係點保你 .. 唉 我都唔想架 .. 結果我就不停card game > alcohol > google > google > google > ... 咁loop左幾個鐘 .. 佢地亦準備散場 但一直都完全唔覺有事既我 竟然宜家先黎料 .. 咁我點走呀 .. 經過同救星商討一番之後 決定我自己stay一晚 唔去救星屋企 因為驚吹完風仲死 (個陣開始暈) 而成晚冇出過場既書呆子終於出場 .. 佢大我 .. 冇錯 .. 佢真係大我 .. 話唔好同好人講呀 .. 幻想下係你唔舒服既時候 有個好似 "劉馬車" 咁既人同你講埋D咁on9既野 你個刻有幾想打穫佢 .. 真係唔明ED人算係咩名牌大學生 .. :smile_45:

係佢地走哂之後 屋入面只係淨番我朋友同我 佢去左房訓 係一張L型既上格床 我地一人一邊咁訓 而著住背心既佢又不停咁典黎典去 而我眼見既就係兩舊好似棉花糖既包包不停好似以前開windows media player開effect咁不停變化 夾下夾下 真係睇到我眼都凸埋 .. 個刻個人又冷時間又過得慢 .. 佢既一舉一動同我下面頂到就快到天花既柱子就好似成個空間唯一有色彩 有熱能既地方 (其實咪岩哂夾腸囉 但個個時候真係冇E個mood架) 最有趣既係 我睇睇下索性坐左係到望佢表演 佢忽然醒左 見我望住佢 佢問我你做乜呀 我竟然答佢 冇呀 望你囉 唔記得佢答左d咩 佢就再次訓番lu

表演接近尾聲 晨光第一線都已經出現左 為左我既安全 我決定不留一點痕跡咁沖去等頭班車番屋企 當我個人同陽光接觸既時候 我真係感覺到比平時強烈好多倍既溫暖同熱力 一路等車 向住個太陽 我記得既就只有個日好好天同埋我之後訓得好淋 .. 雖然冇太多引人入性既地方 但對鬼影變幻球同我特別既一個晚上就成為左我一個好深刻既回憶

等我下次更新打番D吸引D既經歷啦 哈

Haha 幾搞笑丫

飛機?
引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-26 10:35 PM 發表 查看引用來源

師兄你既文筆真係唔可以唔讚你
你啲形容詞 真係笑到我呢
support u...

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-27 03:40 AM 發表 查看引用來源
Haha 幾搞笑丫

笑咪好囉 起碼講完野都叫有人聽到 好欣慰架啦

引用:
原帖由 secretangle 於 2015-2-27 12:33 PM 發表 查看引用來源
師兄你既文筆真係唔可以唔讚你
你啲形容詞 真係笑到我呢
support u...
哈 多謝 .. 打緊下一篇架啦

原來聽住歌打會爽皮D

引用:
原帖由 HKSILLY 於 2015-2-27 03:46 PM 發表 查看引用來源

笑咪好囉 起碼講完野都叫有人聽到 好欣慰架啦
哈 做人要開心嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆