上一頁下一頁
發新話題

大家有D乜野性幻想??

收藏  |  訂閱
57  2.1k

引用:
原帖由 惡女蝴蝶b 於 2015-1-26 10:00 PM 發表 查看引用來源

咁鎖骨呢???
真係要睇你紋嘅幅度幾大,我都答你唔到,
因為曾經我都想去紋,但考慮完之後我都諗唔到紋咩好,所以放棄咗:smile_30:

引用:
原帖由 惡女蝴蝶b 於 2015-1-26 10:01 PM 發表 查看引用來源
其實好多女人愛粗暴架
我都覺,所以好多女人都問我,點解你對我咁溫柔,係因為我太粗暴佢真係可能會俾我玩死:smile_30:

其實羽毛都睇架

MAYBE CHROME HEART有D花紋都OK

但紋人地個品牌又好似好怪
引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-26 22:01 發表 查看引用來源

:smile_29::smile_29: 我想紋...玫瑰花

引用:
原帖由 惡女蝴蝶b 於 2015-1-26 10:03 PM 發表 查看引用來源
其實羽毛都睇架

MAYBE CHROME HEART有D花紋都OK

但紋人地個品牌又好似好怪
:smile_53:  紋 LV 係腳度:smile_03:

紋五線譜 + CHOPIN某段曲``~
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-26 22:02 發表 查看引用來源

真係要睇你紋嘅幅度幾大,我都答你唔到,
因為曾經我都想去紋,但考慮完之後我都諗唔到紋咩好,所以放棄咗:smile_30:

我係人肉A貨
A+++++++
引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-26 22:04 發表 查看引用來源

:smile_53:  紋 LV 係腳度:smile_03:

我想知喎
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-26 22:03 發表 查看引用來源

我都覺,所以好多女人都問我,點解你對我咁溫柔,係因為我太粗暴佢真係可能會俾我玩死:smile_30:

引用:
原帖由 惡女蝴蝶b 於 2015-1-26 10:06 PM 發表 查看引用來源
我想知喎  
我一粗魯起上嚟真係好恐怖,唔好睇我咁瘦削,我一癲起上嚟幾個大隻佬都捉我唔實:smile_30:

HE-MAN上身:smile_30:
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-26 22:09 發表 查看引用來源

我一粗魯起上嚟真係好恐怖,唔好睇我咁瘦削,我一癲起上嚟幾個大隻佬都捉我唔實:smile_30:

引用:
原帖由 惡女蝴蝶b 於 2015-1-26 10:05 PM 發表 查看引用來源
紋五線譜 + CHOPIN某段曲``~
本身我想紋暴龍頭骨,但條腰太幼,上完草圖唔好睇所以無紋:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆