上一頁下一頁
發新話題

水的味道

收藏  |  訂閱
68  5.0k

引用:
原帖由 auceo 於 2015-1-26 10:10 AM 發表 查看引用來源

唔奶冇水很難吊:')
:smile_30:條女唔洗搞都已經濕哂咁又點
引用:
原帖由 死死死 於 2015-1-26 01:11 AM 發表 查看引用來源
比我係佢,可能搵塊鹹魚西焗9死你
我會多謝佢:smile_30:

引用:
原帖由 water2936 於 25/1/2015 03:37 PM 發表 查看引用來源
多謝各位師兄解答。我諗我係第一位師兄講嗰類。。食落有狐味。但聞落又唔覺。
咁男人係咪會唔鍾意?
你講嘅狐味應該唔係陰道分泌物本身嘅味。有啲女人舒服緊嘅時候,股溝會大量出汗,經發酵即成汗臭。亦即所謂嘅狐味。如果C姐係大汗之人,可考慮用吓女性止汗產品。陰毛方面,醒目啲修修佢。呢樣嘢,對自我形象有要求嘅女仔一般會好自覺去做。另外,要勤用洗陰水清潔妹妹裡面,記住唔好懶。:smile_38:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-26 11:10 AM 發表 查看引用來源

你講嘅狐味應該唔係陰道分泌物本身嘅味。有啲女人舒服緊嘅時候,股溝會大量出汗,經發酵即成汗臭。亦即所謂嘅狐味。如果C姐係大汗之人,可考慮用吓女性止汗產品。陰毛方面,醒 ...
洗陰水其實最好唔好隨便用,因為會沖走哂啲益菌,陰道會好易受感染:smile_30:

really? 如果係汗乜唔係會聞到有味架咩?但我係聞落冇喎。好奇怪。同埋我啲肯定唔係汗。睇嚟我真係要齋戒研究下有冇關係。
anyway. thanks
引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-26 11:10 AM 發表 查看引用來源

你講嘅狐味應該唔係陰道分泌物本身嘅味。有啲女人舒服緊嘅時候,股溝會大量出汗,經發酵即成汗臭。亦即所謂嘅狐味。如果C姐係大汗之人,可考慮用吓女性止汗產品。陰毛方面,醒 ...

正常興奮就會有水啦。。唔一定要奶
引用:
原帖由 auceo 於 2015-1-26 10:10 AM 發表 查看引用來源

唔奶冇水很難吊:')

引用:
原帖由 water2936 於 2015-1-26 11:23 AM 發表 查看引用來源
正常興奮就會有水啦。。唔一定要奶

你係好易有水個d?

引用:
原帖由 water2936 於 2015-1-26 11:20 AM 發表 查看引用來源
really? 如果係汗乜唔係會聞到有味架咩?但我係聞落冇喎。好奇怪。同埋我啲肯定唔係汗。睇嚟我真係要齋戒研究下有冇關係。
anyway. thanks

:smile_30:味覺上有味,好多因素嘅,陰道有好多益菌唔一定係飲食問題

試左咪知有冇關係囉。到時講你知
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-26 11:45 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:味覺上有味,好多因素嘅,陰道有好多益菌唔一定係飲食問題

算係掛。其實唔知其他女仔點。冇對比好難知係唔係
引用:
原帖由 死死死 於 2015-1-26 11:30 AM 發表 查看引用來源
你係好易有水個d?

引用:
原帖由 water2936 於 2015-1-26 11:52 AM 發表 查看引用來源
試左咪知有冇關係囉。到時講你知

等你報告。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆