上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.3k

引用:
原帖由 uncleblue 於 2014-12-2 04:21 PM 發表 查看引用來源
咁無人叫你一頃就話想卜野架馬~:smile_30:
但你想食野第一步就要add左先啦,先頃下D鎖碎野,岩時機咪湯蛇除褲上囉~:smile_o01:
唉,一諗起果晚近距離睇到佢下體,真係好無後悔,就算無做,都應該伸手指探索下,激死宜家無哂機會啦,日日係屋企on99咁幻想

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 04:22 PM 發表 查看引用來源
係,我都明大隻仔身份真係無用,打飛機就可以玩下。
要食點都要自己俾D勇氣,但真係唔識點落手,溝妹妹就話容易,溝人地D老婆真係講出都俾人X,可以話無咩可能。

我有時仲等緊老闆條氣下左,或者有機會返去做。: ...
你比佢個wechat號我等我來:smile_o01:

Wechat id 等我黎啦…
你同佢太熟…冇得食…
怕你爆佢大鑊咪要捱…lol

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 04:30 PM 發表 查看引用來源

哈哈,邊區無問題,係深水步區,鋪名就唔好問我,我真係唔會講,唔係都唔會假名。
頂, 我住深水埗, 想去睇下tim

深水埗近邊個位置呀?等我去研究下:smile_o01:

深水埗嘅麵檔我都食过好多间,靓靓老板娘!哈哈…我知知地

乜你地咁架,樓主刀未食就問佢扲老闆娘V7~
係刀等樓主食左先啦~
叔叔排第一~XDD

引用:
原帖由 seven柒 於 2014-12-2 05:29 PM 發表 查看引用來源
深水埗嘅麵檔我都食过好多间,靓靓老板娘!哈哈…我知知地

哈哈,真既?靚就見人見智,不過身材真係好fit架!:smile_30:特別係著短裙show對腳,拎住碗麵行,望住個屎忽扭下扭下,果陣真係頂唔順!:smile_27:

引用:
原帖由 uncleblue 於 2014-12-2 05:55 PM 發表 查看引用來源
乜你地咁架,樓主刀未食就問佢扲老闆娘V7~
係刀等樓主食左先啦~
叔叔排第一~XDD

咪係!:smile_45:好離普,又唔幫手仲要搞搞震:smile_22:

剛才傾左次電話,打算話約出來飲野,又up不出口:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆