上一頁下一頁
發新話題

其實係唔係真係咁易就搵到人妻玩 我成日都見到師兄講!!!

收藏  |  訂閱
195  5.5k

差人依家好忙,佢地另一半應會好得閒

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 03:36 PM 發表 查看引用來源

無咁同佢講, 唔想刺激佢, 不過已經好耐既事啦, 而家我諗唔會有架啦:smile_39:
咁睇小自己?可能我師姐你呢:smile_30:

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-12-1 03:36 PM 發表 查看引用來源
差人依家好忙,佢地另一半應會好得閒

咁你得唔得閒?

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-1 03:36 PM 發表 查看引用來源

無到過?用手用口都滿足返你先o岩嘛。
果個根本就係騙子, 又話自己係大支野, 點知原來係牙纖
仲點會興奮同開心:smile_39:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 03:38 PM 發表 查看引用來源

果個根本就係騙子, 又話自己係大支野, 點知原來係牙纖
仲點會興奮同開心:smile_39:
佢可能覺得自己真係好大呢......3寸半都係咁講o架

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-1 03:40 PM 發表 查看引用來源

佢可能覺得自己真係好大呢......3寸半都係咁講o架
係囉, 其實我有忍唔住問佢"咁叫大支呀?"
佢仲答得我好自然,仲自己未完全扯晒, 唉.......... :smile_39:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 03:49 PM 發表 查看引用來源

係囉, 其實我有忍唔住問佢"咁叫大支呀?"
佢仲答得我好自然,仲自己未完全扯晒, 唉.......... :smile_39:
但係你已經扯哂........火喇:smile_30:

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-1 03:50 PM 發表 查看引用來源

但係你已經扯哂........火喇:smile_30:
係呀,唔記得同你講我食過既3吋半並唔係响度開post問人8.2cm長唔長果個3吋半,唔好誤會呀…

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 06:50 PM 發表 查看引用來源

係呀,唔記得同你講我食過既3吋半並唔係响度開post問人8.2cm長唔長果個3吋半,唔好誤會呀…

我無誤會啵~其他人唔知~咁你有冇食過細自己7-8年ga deedee?

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-1 06:54 PM 發表 查看引用來源

我無誤會啵~其他人唔知~咁你有冇食過細自己7-8年ga deedee?
緊係有啦…超正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆