上一頁下一頁
發新話題

會唔會為左報復,去搵ONS??

收藏  |  訂閱
74  2.9k

咁不如算啦.....
一齊落去都好無意思

妳會唔開心係因為妳緊張佢,
亦即係話就算妳明知嗰晚佢責住個大陸妹黎出出入入,
就算俾妳搵返個香討師兄責返住妳,
妳應該亦都未必高興,
除非妳可以做到妳男友責大陸妹開開心心時,
妳亦都做到俾人責得開開心心,
若果唔係盞自己仲唔開心~

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-11-26 11:09 AM 發表 查看引用來源

唔分手就要默許佢繼續背叛我,分田受傷的係我,自由自在繼續去玩的係佢。點解每一步,都係我蝕底甘。。。

分手前同佢fd搞上先

引用:
原帖由 零距離妹妹是於 2014-11-26 02:20 AM 發表 查看引用來源
情侶有時嘈下交好平常,但當對方一次又一次踩你的底線,令你失望,你又會唔會報復?例如出去搵個男人女人爆房洩忿?

會與不會有時只是一念之差。。

引用:
原帖由 wccitycc 於 2014-11-26 10:30 AM 發表 查看引用來源
的確係會有呢種人,
但要諗下, 報復之後, 真係會開心d咩?
可能會可能不會

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-11-26 11:03 AM 發表 查看引用來源

佢話識左我之後就冇上大陸嫖,諗係佢真係會改。最近佢同我講過幾日同幾個男同事上大陸過夜。。。。佢把口話唔係嫖,重話我唔信佢,甘係咪要我睇到佢地吊西先會認?!

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.j ...
錯啦,應該係睇到都唔會認

引用:
原帖由 Lovejuice 於 2014-11-26 04:14 PM 發表 查看引用來源

錯啦,應該係睇到都唔會認
好正常唔會認住

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-1認-26 04:16 PM 發表 查看引用來源

好正常唔會認住
直頭打死都唔認添啦:smile_38::smile_39:

引用:
原帖由 Lovejuice 於 2014-11-26 04:24 PM 發表 查看引用來源

直頭打死都唔認添啦:smile_38::smile_39:
無呀!你睇到咩?哈哈。。咩都唔知唔認

你好有經驗咁喎:smile_o01:

有試過做比人做復仇對象, 我意思係佢要報仇佢男友搵左我, 但有一次經驗係同條女開左房但咀完衫都除晒佢話唔得...:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆