上一頁下一頁
發新話題

有無女性接受綑綁口塞眼罩等調教

收藏  |  訂閱
133  8.0k

引用:
原帖由 Llrr0625 於 2014/11/24 11:00 PM 發表 查看引用來源

-_-....
見到partner suffer....好難有mood....
基本上十個有九個九男人 get 唔到呢樣

留名學玩..
我SP暫時只接受玩強姦..
有咩方法可以令佢玩得更放?:smile_39:

大家交流下,但似乎無乜人愛綑綁

我做主時,好鍾意入房後,推奴去牆背住我先,之後我會將奴雙手拉高,自己雙腳就踢开奴兩腳,有甘大踢甘大

完成後就开始係奴耳邊話: 賤人!之後一下打去pat到。。。奴呀一下。。我又話: 賤人,好興奮呀?

。。。唔知有無人想睇下去
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 25-11-2014 01:00 PM 發表 查看引用來源
一星期都有三四次做o既 打就通常星期五/六晚, 可以慢慢o黎, 打完再做或者做完先打..
不過如果講明一陣做完之後會受下籐條, 真係會o黎快d o架

你係咁問.. 都講講你同d奴玩咩好喎 :smile_45: 人地上o黎其實 ...

姦,就好多女都ok

但玩綑綁,調教,就不是個個ok

quote]原帖由 winwin169 於 25-11-2014 03:59 PM 發表 查看引用來源
留名學玩..
我SP暫時只接受玩強姦..
有咩方法可以令佢玩得更放?:smile_39: [/quote]

你如單靠男友,就睇你彩數

但話你知,愛摑你既,未必係當你女友,你只浪費青春
引用:
原帖由 tourist_bb 於 25-11-2014 02:24 PM 發表 查看引用來源
有無人專長掌摑?我好鍾意但只俾一個男友摑過,要摑到喊,呢啲野無可能同非男友做到,驚啲白痴唔識,會摑到影響聽覺,同埋太親密,太私人,所以我唔會接受三九唔識七主人,但真係好期待呢生人有機會再被摑 ...

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-25 02:35 PM 發表 查看引用來源
最最最鍾意,摑完插完又氹番,命都俾埋佢

c姐真係好特別
不過聽到都硬
我feel到咁做會有幾close

我個人好抗拒

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-25 03:58 PM 發表 查看引用來源
基本上十個有九個九男人 get 唔到呢樣

徐非女伴提出,無啦啦玩,會俾人話變態

引用:
原帖由 master_slave 於 2014/11/25 01:23 AM 發表 查看引用來源
你如單靠男友,就睇你彩數

但話你知,愛摑你既,未必係當你女友,你只浪費青春

其實回顧番,呢個肯又識摑我既男友,係對我最好一個喎,可能會一齊返添,但應該唔會再主奴,呢啲野完左就無得返轉頭

用到最大力車巴你,又係可以你愛我我愛你既,真係萬中無一

大家甘夾,做乜分开?
引用:
原帖由 tourist_bb 於 25-11-2014 06:11 PM 發表 查看引用來源
其實回顧番,呢個肯又識摑我既男友,係對我最好一個喎,可能會一齊返添,但應該唔會再主奴,呢啲野完左就無得返轉頭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆