上一頁下一頁
發新話題

點解你地可以接受 食二手飯?

收藏  |  訂閱
40  6.3k

引用:
原帖由 龍頭鳳尾 於 2014-11-12 08:37 PM 發表 查看引用來源
樓主肯定未屌過女,因為唔知條女係咪處,又唔想食二手飯,最啱就係自己打飛機。
二手飛機……

引用:
原帖由 龍頭鳳尾 於 2014-11-12 08:37 PM 發表 查看引用來源
樓主肯定未屌過女,因為唔知條女係咪處,又唔想食二手飯,最啱就係自己打飛機。
二手飛機……

引用:
原帖由 琛藍十二 於 2014-11-12 09:02 PM 發表 查看引用來源

二手飛機……

咁嘅名詞都比你諗到,老標你好嘢

想問下你地咩心態...
干人玩過到你上 有咩感覺

問埋D咁膠問題

引用:
原帖由 2019永恆雞仔牌 於 2014-11-11 10:32 PM 發表 查看引用來源
一樓一D女  一日20個個客  一年幾干個男人搞完

你地都吾怕食二手野??? 點過心理關口:smile_42: :smile_42:
等我三哥比個溫馨提示你,你返去賭場討論版啦,你係果度出post都要有人同你傾,但你呢樹講野咁鳩唔搭柒,就難怪比咁多師兄中英文屌克你囉,你最近過左去邊個場輸撚大左,輸到講野鳩唔搭柒呀!你係咪區乃仔呀,佢地話你青山用左人地探你病既時間就出圯用wifi上網,好心你善用時間啦,咪你點出院呀~:smile_27:

各師兄詳情請參觀條撚皮係賭版出既post,仲膠仲鳩唔搭柒,但果度真係無人屌佢架喔,可惜連版主都刪鳩佢...:smile_38:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=23932054&extra=page%3D4

引用:
原帖由 御藥堂三哥 於 2014-11-13 12:50 AM 發表 查看引用來源

等我三哥比個溫馨提示你,你返去賭場討論版啦,你係果度出post都要有人同你傾,但你呢樹講野咁鳩唔搭柒,就難怪比咁多師兄中英文屌克你囉,你最近過左去邊個場輸撚大左,輸到講野鳩唔搭柒呀!你係咪區乃仔呀,佢地話你青山 ...
三哥回頭是岸   引人邪淫  因果報應   

你上左去未?未就唔好再係度鳩UP……

低能仔!吾好係呢九up!返屋企比心機由朝到晚睇能往老婆!吾係你老婆系出面比人吊能左你都吾知!分分中你老婆都日頭同人吊!夜晚先到你!儍仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆