上一頁下一頁
發新話題

澳洲留學回憶錄 - 猜猜我是誰 (Updated P.22, P.23 on 16/11/14)

收藏  |  訂閱
348  32.9k

引用:
原帖由 mimi43 於 2014-10-18 03:16 PM 發表 查看引用來源

究竟認邊樣好:smile_o05:
邊樣係事實先?
引用:
原帖由  於 2014-10-18 03:57 PM 發表 查看引用來源

=p 應該VICTORIA, Melbourne

你又知!?
引用:
原帖由  於 2014-10-18 06:54 PM 發表 查看引用來源
師兄 我係墨爾本  
師兄,o係度幾耐?
引用:
原帖由  於 2014-10-18 08:14 PM 發表 查看引用來源
Support, waiting for update

Thanks for support...but curious.... you are bro? or sis? your name is a bit special....caught my curiousity...
引用:
原帖由  於 2014-10-19 09:23 AM 發表 查看引用來源
我在Sydney, 現在考慮搬上Gold Coast.

Why? seems less job opportunities there?

引用:
原帖由 Gardiner 於 2014-10-19 12:19 PM 發表 查看引用來源

邊樣係事實先?

你又知!?

師兄,o係度幾耐?

Thanks for support...but curious.... you are bro? or sis? your name is a bit special....caught my curiousity...Why? seems less job opportunitie ...
less job opportunities but better beaches, more relaxing and it's the sunshine state!!!

Sydney 太stress, D樓仲貴過香港,來澳洲無非都係Relax D, 何必要咁辛苦呢! Gold Coast 離沙灘步行五分鐘的兩房先租緊$350(近新),Sydney 最平一房都$450-500啦. 人工又一樣咪諗下囉。 師兄住邊個state?

引用:
原帖由 澳洲超 於 2014-10-19 06:45 PM 發表 查看引用來源
Sydney 太stress, D樓仲貴過香港,來澳洲無非都係Relax D, 何必要咁辛苦呢! Gold Coast 離沙灘步行五分鐘的兩房先租緊$350(近新),Sydney 最平一房都$450-500啦. 人工又一樣咪諗下囉。 師兄住邊個state?

ht ...
Queenslanders 比較 laid-back :smile_o12:

是啊,唔係就移去泰國,哈哈

引用:
原帖由 澳洲超 於 2014-10-19 07:44 PM 發表 查看引用來源

泰國?:smile_41: 點解既?

引用:
原帖由 澳洲超 於 2014-10-19 07:44 PM 發表 查看引用來源

hehehe 唔好亂咁去打排球 =p

泰國平靚正,水上活動一流。地上性活動可以重下流。哈哈。你係邊個State?

引用:
原帖由 澳洲超 於 2014-10-19 08:19 PM 發表 查看引用來源
泰國平靚正,水上活動一流。地上性活動可以重下流。哈哈。你係邊個State?

我係QLD, 你中意水上活動?

Brisbane 定 Surface? 是呀,我大陪分水上活動都OK, 之前有時間一星期潛三次水,又釣魚,又Jetski. 現在工作忙沒有了,所以想過番之前的生活。不好意思想問你是師兄定師姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆