上一頁下一頁
發新話題

大隻仔車震篇(久違的新相p.106 睇完比d 意見=])

收藏  |  訂閱
1.8k  609.3k

上左佢GA車,佢今日揸左GA  藍色 7人車出黎
我就坐左係司機位隔離,佢個日著左件低胸T-SHIRT ,露左條深長事業線出黎
真人果然同之前WECHAT SD比我D相差唔多, D CUP 既波波差D 飛出黎禁滯,真係好想放條野入去比佢夾住:smile_47:

開頭都冇咩野,都係傾下計,去到一個燈位,紅燈停低左, 佢特然伸手去小DAVID度(其實睇到佢著到禁 我一早就扯到硬晒,一來一上車就係禁諗衰野,二來我本身係一個好易扯好易硬既男仔)

C: 嘩,做咩硬晒GA ,就快頂爆條褲仔喎
我: 你lo , 著到禁, 一早硬晒la
C : 可唔可以借你支波棍俾我丫
我: HAHA , 拎去用lo , 有噴水功能ga wo

跟住佢就拉開我條褲鏈,好辛苦禁拎左我支合金制波棍出黎
C : 好硬好長阿
我: 支波棍好冇用阿:smile_15:
C : 試過先知喎

於是佢就用佢隻左手 上下左右禁chok我支波棍,真係當正係波棍禁用,時快時慢
真係少d定力都比佢chok晒 d 子孫出黎 。
我都唔執輸,用隻右手伸入佢件緊身tee 揸佢波波,好軟熟,好正,好想除左佢件tee 塞個頭入去食波餅XD:smile_47::smile_47::smile_47:

間唔中都聼到佢會有少少呻吟聲…

遊左差唔多半個鍾,比佢CHOK 左半個鐘頭真係有D想射
我就問佢
我: 點呀支波棍好唔好用呀??
C : HAHA幾好呀 好易上手,好直好硬
我: 係呀,支野就噴水
C:  HAHA 我未見過波棍識噴水GA,好想睇
我: 你識做LA XD

跟住佢就泊定左GA車係街邊,等我地可以做下一個活動 XD

TO BE COUNTIUNE �

引用:
原帖由 聞咸西guy 於 2014-9-20 10:16 AM 發表 查看引用來源

原來大隻仔 叫David
係呀,你呢點稱呼丫

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2014-9-20 10:39 AM 發表 查看引用來源
正!

HAHA 你既支持會令我愈黎愈正 :)

唔可以沉GA,等我推番上去先

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-9-20 09:18 AM 發表 查看引用來源
而家打緊文,好快有得睇

BTW,你地仲想唔想睇相??  
梗係想,企喺身影~可以唔影小david

引用:
原帖由 babydior 於 2014-9-20 05:10 PM 發表 查看引用來源
梗係想,企喺身影~可以唔影小david

Haha 睇厭左小david la ?~

:smile_o05: 嘩,有無報大數㗎:smile_o14: 不過點解你無毛嘅好似好乾淨咁喎:smile_o12:

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-20 09:31 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 嘩,有無報大數㗎:smile_o14: 不過點解你無毛嘅好似好乾淨咁喎:smile_o12:
你指咩報大數先? XD
我有剃既習慣~

正野唔好沉!

哥哥仔好愽喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆