上一頁下一頁
發新話題

外地的第一次艷遇

收藏  |  訂閱
49  25.6k

引用:
原帖由 肥妹siubo 於 2014-9-6 10:47 PM 發表 查看引用來源

邊有wor :smile_o05:

咁我收番埋啦
我想睇清楚啲喎

引用:
原帖由 神飛@7世 於 2014-9-6 22:53 發表 查看引用來源
我想睇清楚啲喎
咁貪心:smile_o10:

引用:
原帖由 肥妹siubo 於 2014-9-6 11:07 PM 發表 查看引用來源

咁貪心:smile_o10:
:smile_15:我係男人黎架嘛,更係貪心d

引用:
原帖由 神飛@7世 於 2014-9-6 23:08 發表 查看引用來源
:smile_15:我係男人黎架嘛,更係貪心d
:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

thank you

pls continue

真係緣份,咁都撞返

sorry早排忙到飛起,加下可以繼續

終於挨到套戲做完,心諗小弟終於有機會啦!但係世事點會咁完美,個天又冇啦啦跌個靚女陪我瞓已經好好,有得摸摸已經係賺左,仲想有非份之想?一睇完,A小姐就同令番嚟,錫左小弟一下,跟住係講:夜啦,去睡覺吧!睡覺!?冇錯!真係瞓!咁小弟唔會強人所難,既然A小姐話瞓,小弟亦尊重佢,心諗算啦,有個靚女抱住瞓,點都好過一個人瞓咁dry。

A小姐然後問有沒有衣服可以借她換,因為始終她是穿著一件少背心同熱褲,所以瞓既時候一定會唔舒適。小弟其實瞓一般只穿著一條孖煙通,加上公幹又點會變套睡衣出嚟?結果左搵右搵搵到一件大Tee俾佢,總好過佢一身嘅打扮瞓得舒適。接下來既野係小弟估計唔到。佢仲係床上,咁小弟遞過件衫比佢,預計佢會去洗手間換啦。點知,唔知道佢係咪疲倦得濟,直接係床上換!佢一手張件小白色嘅背心向上除,露出一條小曼腰,對上係一對黑色的bra(小弟係覺得好有美感),個bra係一般黑色的,半覆蓋著佢迷人既胸膛。小弟不才,唔識分佢係3X A/B/C,不過唔算覺得大,但係係A小姐度係好完美配合番佢成個身型,睇到小弟目瞪口呆,直情想立即撲上去抱實佢。A小姐除左件背心仔之後見小弟望實佢,佢仲笑左下,問係咪好吸引。頂,妳即係擺明引誘小弟者!小弟當然立刻點頭,跟住佢企左起身,脫埋條小熱褲,嘩嘩嘩!不得了不得了!佢條細黑色底底配合埋上身,成個model咁正!小弟弟亦即時逍然起勁!心諗,睇人地有艷遇得多,今次終於有機會俾小弟啦!小弟拿拿聲脫去上衣,靠近A小姐想抱之際,佢穿上件Tee!吓!著番!跟住上番床,用被覆蓋實自己。小弟係真係企左係度,原來只係自己表錯情,A小姐仲叫小弟搞惦就好上床瞓,咁冇啦,換埋條褲,上床,熄左燈,入被窩裏面抱實A小姐,就嘗試入睡

(待續)

咁趁依家得閒d 打多幾篇啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆