上一頁下一頁
發新話題

返大陸揼骨,按腳揾左男師傅,點知......

收藏  |  訂閱
201  73.8k

After read, need hand job

引用:
原帖由 toy 於 2014-8-12 10:07 AM 發表 查看引用來源

第一次打,驚大家睇得悶,我都係照直寫晒出黎咋..

希望大家support

咁精彩,點會悶,實扑!:smile_o12:

引用:
原帖由 zeon079 於 2014-8-12 10:07 AM 發表 查看引用來源

師姐,你唔駛瞓咩?今朝凌晨同而家都見到你𠵿:p
我尋晚一點已經係床,諗返起件事,好想同人講,但呢d野咁尷尬又醜,點同人分享,咪諗起係呢度寫,點幾寫到四點幾,寫左我幾個鐘,大家真係要比面我既第一次,support下...

嘔心瀝血咁打篇野..
見到有你地所賞,我都舒暢左,但我今朝起身睇下有無人回覆,睇下睇下又醒左,諗下諗下又濕左,摸下摸下...又想要.....

唉,好心癢,好想被人狠狠地.....插下............. 舒解下

引用:
原帖由 toy 於 2014-8-12 10:47 AM 發表 查看引用來源

我尋晚一點已經係床,諗返起件事,好想同人講,但呢d野咁尷尬又醜,點同人分享,咪諗起係呢度寫,點幾寫到四點幾,寫左我幾個鐘,大家真係要比面我既第一次,support下...

嘔心瀝血咁打篇野..
見到有你地所賞 ...
出文都係想分享下,唔洗怕自己寫得差唔差既,我自己出果篇都次次打幾個鐘啦(用手機打)!
講下講下你又講到著晒火啦??有咩幫到你呀??:smile_o10:

睇完好想跟住學下野~
本身都會同另一半按摩下... 試下咁樣跟住做先

引用:
原帖由 toy 於 2014-8-12 10:47 AM 發表 查看引用來源

嘔心瀝血咁打篇野..
見到有你地所賞 ...
你咁樣講, 會收好多pm:smile_13:

邊間按摩?

引用:

嘔心瀝血咁打篇野..
見到有你地所賞 ...
師姐真係寫得好。btw, 駛唔駛幫手?樂意效勞

大把人爭住幫你手:smile_30:

引用:
原帖由 toy 於 2014-8-12 10:07 AM 發表 查看引用來源

第一次打,驚大家睇得悶,我都係照直寫晒出黎咋..

希望大家support

寫得好,緊要支持下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆