上一頁下一頁
發新話題

三年前的第一次外遇(更新P3)

收藏  |  訂閱
51  27.1k

引用:
原帖由 Seductive 於 2014-8-1 12:39 PM 發表 查看引用來源
大力啲,推到啪啪聲咁好冇
最好啦!來吧!

引用:
原帖由 好嬲 於 2014-8-1 01:38 PM 發表 查看引用來源

最好啦!來吧!

咁...你快D出啦...我唔推得咁耐...

引用:
原帖由 ZZ_JoJo 於 2014-8-1 12:45 PM 發表 查看引用來源

推邊個先?:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
邊個推邊個都好啦...人推我...我推人啫

引用:
原帖由 Seductive 於 2014-8-1 11:26 PM 發表 查看引用來源
咁...你快D出啦...我唔推得咁耐...
你推到攰,我咪郁手囉!

好.......LEE次講吓我同佢去汀九酒店一日遊
話說從上次長洲之後,我地既發展十分良好,完全係一對正常男女拍拖一樣咁恩愛,但當然係偷偷摸摸地恩愛啦,可能大家會問,你有老婆,人地有老公,可以成日見咩,答案係可以既,至於點解,就遲吓有機會先講喇!
入正題,有一次,我老婆同佢亞媽去旅行,因為我扮公司忙,請唔到假,所以唔去,其實,由佢地買機票果刻開始,我已經安排緊點樣可以同情人盡情地玩了........:smile_30:
結果,我BOOK咗汀九酒店同佢玩咗一日,果日係我老婆出發既第一日,果朝,我車咗我老婆同外母去機埸,送咗佢地後,我懷著興奮心情,比盡油快速去飛到九龍接佢入汀九,入到去泊好車就拎房,入房後,即時被汀九橋加海景深深吸引著,之後當然來個深情擁吻啦,跟住我地就一齊沖個涼,沖涼時,佢仲錫咗我弟弟一陣,咁既環境,沖完涼,衫都未著,就已經同佢做咗一次了....:smile_40:
之後我地休息一陣,就落咗去沙灘玩,又去咗健身室玩一陣,之後就返上去房沖涼,沖涼其間,到我隻手唔聽話喇,由乳房慢慢咁模到落佢妹妹,而佢亦手握我硬晒既棒棒,不停上下套弄,我好快就忍唔著,响企缸將佢就地正法,我將佢轉身背向我,慢慢從後用支棒棒搵出佢個水源,搵到了,就慢慢地推進,佢亦開始叫起來,之後我將力度加大,速度都加快,從後不停推,推到啪啪地響,而佢亦越叫越大聲,因為LEE次响浴室做,無用套,所以,佢知我就出時,突然抽出來,跪下用口不停吸啜,結果....佢就把我既子孫,射晒入佢口,而佢,亦一滴不漏咁吞晒:smile_40:
咁......沖完涼後(咁都叫沖涼 )我地就揸車去深井食飯,食完其實都好快返上房,因為我帶咗我地最愛既威士忌去飲,我地一路飲一路聽歌,一路欣賞汀九橋既夜景,(其實條橋真係靚的,因為好多顏色),咁飲得幾杯,大家都HIGH HIGH地,LEE個時候,IPHONE播緊鄴伊健首你的我,我就請佢起身跳舞,大家諗諗,浪漫既情歌,醉人既夜景,香醇既美酒,再加深愛既對方,LEE個時候,大家都忍唔住又擁吻,當然,擁吻後,雙手自然就遊走對方身體,好快,我地就除晒大家既衫,我地亦好有共識,要响房既落地玻璃,望住汀九橋做一次......
我好記得,我企响玻璃旁邊,佢跪响度,將我既棒棒放入口,我感覺到佢口入面既熱,之後,FEEL到佢用舌頭,响我龜頭上打圈,再由龜頭,用舌尖刺激我,一直到袋下面,而我只有用沉重呼吸回應佢,之後,我將佢拉起身,左手攬實佢條腰,右手就愛撫佢乳房,我再慢慢由頸,吻到佢乳頭,手亦慢慢探索佢既妹妹,LEE個時候,佢已經全身震晒,都知係時候了,即刻帶上套子,將佢轉身,佢乳房貼住落地玻璃,一隻手舉高按著,我就從後插著,推著,當然又係啪啪地響啦,此刻大家都眼望著汀九夜景,下體傳來快感,口中大家都不停呻吟著......可能今日做第三次,加上飲咗酒,所以比較耐,我地之後去返床上面,一上去,佢就騎住我不停搖,不停搖,到佢攰,就到我從下而上咁插返佢,最後,我地用咗狗仔式作結尾,佢不停叫:好入呀...好入呀.....而我亦感覺到佢陰道收緊咗,但越來越越濕,而我亦响LEE個時候忍唔住,大大力作最後衝刺,射了:smile_35:
跟住,我地攬住訓著咗,起身時已經係朝早六七點,當然,我地梗係來多次MORNING Q啦
臨走果刻,佢同我講:琴晚咁既環境,真係就算我係處女都比你冧到送隻豬比你啦,衰人

大家可能又會問,企响落地玻璃前做,唔怕比人睇到咩
係唔怕既,因為好高,加上我地熄咗燈,就算有機會睇到,都只係汀九橋行緊既汽車先有機會見到!仲要好遠距離:smile_35: 我地係無露出既習慣架

引用:
原帖由 好嬲 於 2014-8-2 01:34 AM 發表 查看引用來源
好.......LEE次講吓我同佢去汀九酒店一日遊
話說從上次長洲之後,我地既發展十分良好,完全係一對正常男女拍拖一樣咁恩愛,但當然係偷偷摸摸地恩愛啦,可能大家會問,你有老婆,人地有老公,可以成日見 ...
愛情既感覺像飲咖啡...有甜有苦、有冷有熱
偷情既感覺像吸毒...越快樂越墮落

引用:
原帖由 Seductive 於 2014-8-2 10:28 AM 發表 查看引用來源
偷情既感覺係...越快樂越墮落
但越墮落越吸引呢!

開心就得!有時太過拘泥世俗會小咗好多趣味!

多謝分享。

多謝開心性愛報告,
好羨慕!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆