上一頁下一頁
發新話題

依家日日食完飯都會落惠康行下..(超多字)

收藏  |  訂閱
108  29.9k

引用:
原帖由 Taniakk 於 2014-6-5 04:30 AM 發表 查看引用來源

我都覺,積極d俾多個機會自己ma
好多野要自己爭取,不過樓主買果汁先生都有女送上門,跟本唔洗爭取
唔講以為係果汁先生/wellcome賣廣告

師姐比人跟我都覺得好危險,不過想問下你如果行行街有仔埋黎搭訕你會唔會覺得正常?

引用:
原帖由 graygary 於 2014-6-5 04:34 AM 發表 查看引用來源

扮伸懶腰做到咁大動作
個陣冇乜人,附近又係幾個麻甩佬:smile_39:

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2014-6-5 04:36 AM 發表 查看引用來源

好多野要自己爭取,不過樓主買果汁先生都有女送上門,跟本唔洗爭取

師姐比人跟我都覺得好危險,不過想問下你如果行行街有仔埋黎搭訕你會唔會覺得正常?
哈哈,笑左:smile_30:
唔知果汁先生/wellcome會唔會考慮用我呢個經歷出下微電影呢:smile_34:

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2014-6-5 04:36 AM 發表 查看引用來源

C兄唔講唔覺:smile_30::smile_30::smile_30:果汁先生/wellcome賣廣告

引用:
原帖由 graygary 於 2014-6-5 04:38 AM 發表 查看引用來源

哈哈,笑左:smile_30:
唔知果汁先生/wellcome會唔會考慮用我呢個經歷出下微電影呢:smile_34:
直頭要啦營業額肯定直線上升

引用:

師姐可能會答都係要睇樣:smile_40:

引用:
原帖由 graygary 於 2014-6-5 04:33 AM 發表 查看引用來源

因為佢以經講左唔想比電話我,我都希望尊重佢既:smile_24:
我就咁睇,你第一次係公園問佢,佢reject左你, ok fine
到你第二次問佢,佢又真係比左電話你,咁姐係已經有機會,只係佢補一句叫你唔好打比自己
好多時就睇你當時技巧同反應啦,如果有多少少時間應該攞到contact

引用:

我諗算正常掛,都有試過幾次有仔仔來搭訕,但我禮貌上應幾句就走左

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2014-6-5 04:42 AM 發表 查看引用來源

我就咁睇,你第一次係公園問佢,佢reject左你, ok fine
到你第二次問佢,佢又真係比左電話你,咁姐係已經有機會,只係佢補一句叫你唔好打比自己
好多時就睇你當時技巧同反應啦,如果有多少少時間應該攞到 ...
又好似係幾岩喎....:smile_13:

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2014-6-5 04:42 AM 發表 查看引用來源

好多時就睇你當時技巧同反應啦,如果有多少少時間應該攞到 ...
係公園我無問佢拎:smile_13:
係送到佢番屋企樓下就講byebye果時問:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆