上一頁下一頁
發新話題

我都膽粗粗搵左男按摩師啦,個感覺竟然係.....

收藏  |  訂閱
86  40.9k

引用:
原帖由 sixdog 於 2014-3-19 11:53 PM 發表 查看引用來源
你係伸手入佢條褲裡面直接摸佢弟弟?有冇chok下佢呢:smile_o01:
有,情不自禁......

引用:
原帖由 angie759 於 2014-3-19 06:19 PM 發表 查看引用來源
:smile_39:如果唔係舊帳戶登入唔到,都唔想開新帳戶發帖子.
呢句好有(此地毛能三百西)feel.泥排咁多男爱摸post,唔知有冇人真係唯
咁都信:smile_39:

呵呵...睇怕下次食緊佢啦:smile_o10:
引用:
原帖由 angie759 於 2014-3-20 12:05 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 angie759 於 2014-3-20 12:04 AM 發表 查看引用來源

油係溫熱GE.有小小香味.
用熱油唔怪之得你會咁……hehe

引用:
原帖由 angie759 於 2014-3-20 12:05 AM 發表 查看引用來源

你幾時想再按可以搵我

真係按摩唔會沖涼.....你去spa按摩個按摩師都唔會沖左涼先按你...

最多都係沖乾淨手.....所以你依個故仔好有破碇 :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 greenteamollyy 於 2014-3-20 09:41 AM 發表 查看引用來源
真係按摩唔會沖涼.....你去spa按摩個按摩師都唔會沖左涼先按你...

最多都係沖乾淨手.....所以你依個故仔好有破碇 :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
我都係咁話,按摩師冇理會沖埋涼,擺明就係另有目的啦

咁多男按屍嘅搵食帖.....

假到 攪到成個按摩廣告專區!!

引用:
原帖由 angie759 於 2014-3-19 06:17 PM 發表 查看引用來源
我都找個男按摩師傅啦,之前係88db同東方日報男極圈比較完男按摩師傅,終於見到有個db88.二十幾歲GE男按摩師.我膽粗粗,打去問.考慮左一個禮拜.先幫襯.
  好彩見到真人都無貨不對版.略瘦.但皮膚又白又好.雙眼皮,個鼻幾 ...
tks for 1 point

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆