上一頁下一頁
發新話題

催情水…老婆呢鑊high到爆

收藏  |  訂閱
50  32.0k

我有澳門朋友也用過,不過是老婆自己要用的。不過有沒有副作用就不知道了。聽起來時很過癮啊!

引用:
原帖由 brotheron 於 2014-3-19 01:58 AM 發表 查看引用來源
似廣告多

利申;絕不是廣告
也不會推薦使用
1:為怕有副作用,不會建議使用
2:此用品有可能給作為不法使用,所以也不宜提供資料
請多多見諒 !

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-3-18 06:03 PM 發表 查看引用來源
早排同老婆有d嘢搞得唔撚多開心,又無搞嘢—排!事情因由唔多講…
係咁落去都唔係路,豬朋狗友中比左枝催情水比我,佢地話包阿嫂主動要求你屌佢,咁我就成機屌番佢一鑊金,床頭打架床尾和囉岸鳩,比佢地 ...
老婆high爆下嘢嘢主動,手執我碌嘢係咁向佢自己個洞穴質,平時就算餓都唔撚會咁猴擒,一定是受葯物影響
呢鑊真係玩得大,七手八臂都未夠用咁,又要我啜佢lin頭,轉個頭又話要我舐佢隻西,我出埋道具,就係衣夾,夾佢lin頭,比著平時正常佢一定話我x鳩線,但high左之下佢都唔知幾撚享受 !見佢個樣被夾得幾爽,我又用手扯佢西毛,又用嘢隊佢屎眼,總之就係搞到亂七八糟,又要質隻西比我舐,又自己用手撐開個西門比我用嘢隊,前所未見佢咁淫蕩…
呢d行為根本就係high左先會有 !

附件

引用:
原帖由 1frankz 於 2014-3-19 03:44 AM 發表 查看引用來源
怕有副作用
會有,老婆之後好似成身散哂咁撚樣,攰到冇撚哂力,呢d後遺症可能就係副作用 !

附件

引用:
原帖由 安忍 於 2014-3-18 10:23 PM 發表 查看引用來源

所以出去玩,行開行埋就不要飲同一杯飲品
出去玩真係要小心,行開過就唔好再飲同一杯飲品,好易中招 !尤其在大陸…衰硬

附件

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-3-19 06:18 AM 發表 查看引用來源

利申;絕不是廣告
也不會推薦使用
1:為怕有副作用,不會建議使用
2:此用品有可能給作為不法使用,所以也不宜提供資料
請多多見諒 !

好似在大陸好易買到,屬危險藥物!慎用

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-3-19 08:05 AM 發表 查看引用來源

老婆high爆下嘢嘢主動,手執我碌嘢係咁向佢自己個洞穴質,平時就算餓都唔撚會咁猴擒,一定是受葯物影響
呢鑊真係玩得大,七手八臂都未夠用咁,又要我啜佢lin頭,轉個頭又話要我舐佢隻西,我出埋 ...
玩得好激,夾Lin頭都玩埋,阿嫂呢舖飽到上心口未?

下次要搵多兩個男人一齊吊先夠wor哈哈!!

有冇相, 我都想試下

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-3-19 09:10 AM 發表 查看引用來源

玩得好激,夾Lin頭都玩埋,阿嫂呢舖飽到上心口未?

佢飽左幾日,仲話隻西赤赤痛…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆