上一頁下一頁
發新話題

口交

收藏  |  訂閱
74  13.2k

你男明友一定很餳妳啦,這麽舒服,令人羡慕(^_-)

用力啜一下一下用心出水便啜晒佢吞落去好正一流享受

引用:
原帖由 joechan998 於 2014-2-14 08:31 AM 發表 查看引用來源
用力啜一下一下用心出水便啜晒佢吞落去好正一流享受

水??
好少人咁形容果喎!

不過要教育一下你地啦...
同得男人口交, 特別係我鍾意o既人, 我係一定會吞... 口爆又好, 中出之後用口清潔又好
但係咁唔係因為肉體上o既享受囉 :smile_38:
做女人o既當然係無享受, 亦唔係淨係為o左男友享受
呢個係有更深一層意義o既!
精液係唔好味o既, 好難聞, 不過愈係難食我先愈會去吞佢
咁係代表我完完全全接受o左呢個男人, 除o左大便呢d 明顯污糟, 充滿細菌o既o野, 基於衛生理由唔會玩之外,
身上味道最難頂o既應該就係精液, 同自己個口含住人地痾尿o既地方, 比佢將呢d o野射落我個口, 吞o左佢落肚,
咁係一種愛對方全部o既表達! 唔係淨係為o左比人有射精快感咁簡單~
明唔明?
呢個都係點解明知人地成日未沖涼我都想佢口爆o既原因

引用:
原帖由 Hea# 於 2014-2-12 10:15 PM 發表 查看引用來源
我條女最近開始幫我含,以為會似AV片一樣與奮,可是又唔系太high

找鳳姐.........

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-14 08:50 AM 發表 查看引用來源

水??
好少人咁形容果喎!

不過要教育一下你地啦...
同得男人口交, 特別係我鍾意o既人, 我係一定會吞... 口爆又好, 中出之後用口清潔又好
但係咁唔係因為肉體上o既享受囉 :smile_38:
做女人o既當然係無享 ...
水个字易打D你知道係精便可以

口交唔只係肉體嘅享受,好大嘅快感來自視覺。

睇住個女仔輕輕hold住JJ根部,用條脷細舔龜頭,不經意整理垂下秀髮,然後一嘢深喉將你條命根完全吞噬。一邊吸啜,一邊同你四目交投。嗰一刻你頓悟成語"不枉此生"嘅真義。真係唔知比射精爽幾多倍。

回覆 30# 的帖子

妳都几會享受架wo.咁係咪叫男玩女.女又玩番男呢?:smile_41:

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-2-14 11:24 AM 發表 查看引用來源
口交唔只係肉體嘅享受,好大嘅快感來自視覺。

睇住個女仔輕輕hold住JJ根部,用條脷細舔龜頭,不經意整理垂下秀髮,...
:smile_o12:正確
鍾意睇電視慢慢玩, 就係咁o既原因
佢會輕輕咁掃我個頭, 有時含下又傾下計
lam 佢唔同位置, 問佢咁樣舒唔舒服, 望住心愛男人o既反應, 好有趣
玩夠啦, 先加快速度係咁啜, 比佢射精, 吸收晒佢d 精華, 再hea 一陣, 比佢搞返我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-14 12:47 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:正確
鍾意睇電視慢慢玩, 就係咁o既原因
佢會輕輕咁掃我個頭, 有時含下又傾下計
lam 佢唔同位置, 問佢咁樣舒唔舒服, 望住心愛男人o既反應, 好有趣
玩夠啦, 先加快速度係咁啜, 比佢射精, 吸收 ...
做妳BF 真過癮:smile_04:

不過妳得閒要買D野比佢補一補
對住妳唔補好易無

貴妃很識得享受啊,真開心^_^&多謝分享,獲益不少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆