上一頁下一頁
發新話題

問絲打,size問題

收藏  |  訂閱
45  4.8k

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-1-29 08:54 PM 發表 查看引用來源

我會揀硬度同個頭夠大

....依d野係我身上都有齊
可惜我未遇過吹得爆同騎得爆我既女人:smile_51:

引用:
原帖由 PASI 於 2014-1-29 08:25 PM 發表 查看引用來源

咁個男的真係會好自卑
好難再有自信
咁咪試到傻佬EQ 有幾高囉

1. 豎一豎起隻手指已經搞到女仔要求饒 2. 啫啫插都唔及手指咁快比到人高潮

根本就係同一樣o野, 你要諗埋一邊自卑我都無辦法 :smile_34:

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-29 06:38 PM 發表 查看引用來源

我都想呀:smile_o01:邊有咁多人比我選姐

牙簽都食過姐係冇人選先食乍ma
包你滿意.如何

引用:
原帖由 恩TT恩 於 2014-1-29 15:55 發表 查看引用來源
遇到對方尺寸同支細樽啤酒咁上下粗,有咩感想?第二日下面硬係覺得好唔自在,過左個唔舒服果到氣又心思思,係咪好正常?

誇張左d喔!你話似red bull個隻size我都咁話!
如果咁粗.唔使半年你下面肯定鬆弛到時要正常啤酒樽size先滿足到你XD

引用:
原帖由 洗碗男 於 2014-2-13 06:47 PM 發表 查看引用來源

誇張左d喔!你話似red bull個隻size我都咁話!
如果咁粗.唔使半年你下面肯定鬆弛到時要正常啤酒樽size先滿足到你XD

啤酒樽:smile_14::smile_13:

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-29 08:23 PM 發表 查看引用來源

可能我仲未遇到好對手係擅長手指:smile_o05:
你講緊我??:smile_13::smile_13::smile_13:

最大都整係試過隻手套唔哂 差小小 已經好痛,雖然後尾好舒服, 細樽啤酒:smile_39:  塞入去都成問題 :smile_13:

引用:
原帖由 wccitycc 於 2014-1-29 07:23 PM 發表 查看引用來源
哈哈...其實女仔都幾慘,
未到埋門果下, 都唔知個男仔係咩size

相比男仔就一早可以睇倒個女仔咩身材
睇唔到個西大細

引用:
原帖由 auceo 於 2014-2-19 03:23 PM 發表 查看引用來源

睇唔到個西大細
女人個西係可容納不同大細既j

長度就會貪得意去度下
有無人真係會無聊到去度個圓周嫁呢?:smile_53:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆