上一頁下一頁
發新話題

3P, 多P, 換伴或群交等等既問題

收藏  |  訂閱
392  34.8k

MMMMF

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2013-12-11 11:00 AM 發表 查看引用來源
MMMMF

:smile_o14:  你真係似食極唔飽

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2013-12-11 11:00 AM 發表 查看引用來源
MMMMF

可唔可以預埋我?我係M

引用:
MMMMF

其實淫媽應該玩到MMMMMMMMMMMMMMF

我聽過有師姐玩全男5p,7p最多聽過2女15男,諗到都覺得淫亂但又好正。

原來依到都好多人有經驗

引用:
MMMMF

好似要全世界一齊吊你咁

引用:
原帖由 SexDevil 於 2013-12-12 11:15 AM 發表 查看引用來源

其實淫媽應該玩到MMMMMMMMMMMMMMF

我聽過有師姐玩全男5p,7p最多聽過2女15男,諗到都覺得淫亂但又好正。
講真 mmmf/ mmmmf 應該係最理想 (我覺得啦) ...
對m o黎講你咪又係射一次..
m太多, 個f 其實係辛苦多過享受
7p... 其實果次到o左排最後果一兩個時, 被我見到剛才打頭陣果d 好似已經走o左去食煙 :smile_45:

群交即係點?
各自同自己果位搞, 不過在同一埸合定係有交換?
呢個我覺得ok.. 反正要威o既都係男人, 比較邊個耐d :smile_42:  
我地反而睇o下邊個可以快d 坐爆條仔, 呢d o野輸o左都唔會瘀! :smile_34:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2013-12-7 03:57 PM 發表 查看引用來源

咁你而家仲有冇玩? 3P有咩係Can Do, 有咩係Cant do?
主要係安全問題。響呢個環境男人有絕對權力優勢,保障自己為先。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-12-12 01:26 PM 發表 查看引用來源

講真 mmmf/ mmmmf 應該係最理想 (我覺得啦) ...
對m o黎講你咪又係射一次..
m太多, 個f 其實係辛苦多過享受
7p... 其實果次到o左排最後果一兩個時, 被我見到剛才打頭陣果d 好似已經走o左去食煙 :smile_45:
都係架,5p每人射2次都8次,女仔都頂得順可能仲會覺得正,不過7p你又唔用埋後門,真係受苦多,不過咁多p都係相條女受苦,太多人等都等到冇mood, 我諗4-5p max架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆