上一頁下一頁
發新話題

今日玩PHONE SEX (小小更新p.48 #720)

收藏  |  訂閱
743  38.3k

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 21:06 發表 查看引用來源

ONS唔岩我:smile_30:
去蒲下就有既
i se~ 
有冇試過比 d 姊妹阻住你搵食呀 ?

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-10-13 09:09 PM 發表 查看引用來源

無聊的時候, 乜野都開發得到架啦

就算你唔 ons... 但落得蒲, 總會有人撩.. 睇有冇高手引到你
唔會啦, 我未OPEN到咁

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 09:14 PM 發表 查看引用來源

唔會啦, 我未OPEN到咁
倒返轉黎講, 難得你守得住自己的需要呀. .就算單身一排都可以唔駛食 :smile_30:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 09:13 PM 發表 查看引用來源

i se~ 
有冇試過比 d 姊妹阻住你搵食呀 ?
:smile_30:試過比人摸到HIGH HIGH地, D姐妹拉我走

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-10-13 21:15 發表 查看引用來源

倒返轉黎講, 難得你守得住自己的需要呀. .就算單身一排都可以唔駛食 :smile_30:
呢 d 先好~ :smile_52:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 21:16 發表 查看引用來源

:smile_30:試過比人摸到HIGH HIGH地, D姐妹拉我走
哈哈哈哈~~ 中環 ? TST ?

MISS.I  你有冇空 ???

詳細 D share 吓啦~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-10-13 09:15 PM 發表 查看引用來源

我岩岩單姐.....

Nice I long time no phonesex Aiiii after I got married....

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 09:17 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈~~ 中環 ? TST ?

MISS.I  你有冇空 ???

詳細 D share 吓啦~
中環
有朋友生日落去飲野, 個間BAR唔係黑媽媽個D,
之後我行左出間BAR聽電話,聽完入返去,有個男仔請我去BAR枱吹水飲野,
吹吹下佢隻手開始不安份

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 09:19 PM 發表 查看引用來源
Nice I long time no phonesex Aiiii after I got married....
good husband

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆