上一頁下一頁
發新話題

現實中, 有人試過吞幾個人既精液嗎?

收藏  |  訂閱
69  6.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-13 11:07 AM 發表 查看引用來源

精我覺得仲OK, 排泄物好核突!
有D奴鐘意聖水調教,覺得好賤/同主人更親近
不過SM仲有好多野玩.你主人有冇虐乳?

引用:
原帖由 hairylegs 於 2013-8-13 11:12 AM 發表 查看引用來源
有D奴鐘意聖水調教,覺得好賤/同主人更親近
不過SM仲有好多野玩.你主人有冇虐乳?
用衣夾算唔算?
SM 玩具(包括所謂既皮鞭)我唔鍾意架! 唔夠痛, 好睇唔好食

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-13 11:35 AM 發表 查看引用來源

用衣夾算唔算?
SM 玩具(包括所謂既皮鞭)我唔鍾意架! 唔夠痛, 好睇唔好食
都算
姐係你鍾意俾人打,控制,支配?:smile_47:

引用:
原帖由 hairylegs 於 2013-8-13 11:46 AM 發表 查看引用來源
都算
姐係你鍾意俾人打,控制,支配?:smile_47:
都可以咁講啦 :smile_13:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-13 12:21 PM 發表 查看引用來源

都可以咁講啦 :smile_13:
咁你奴性都幾重:smile_o12:
可以好多野玩
"不過玩多幾次我都唔會玩架啦 點講都係女仔人家... 總有日都要停落泥做人老婆做人阿媽
上得山多終遇虎, 唔可能冇止境咁玩男人我明既! "既然你咁講,就玩盡佢:smile_22:

引用:
原帖由 hairylegs 於 2013-8-13 12:27 PM 發表 查看引用來源
咁你奴性都幾重:smile_o12:
可以好多野玩
"不過玩多幾次我都唔會玩架啦 點講都係女仔人家... 總有日都要停落泥做人老婆做人阿媽
上得山多終遇虎, 唔可能冇止境咁玩男人我明既! "既然你咁講,就玩盡佢:smile_22:
我都驚愈玩愈重口味, 之後同返一個人正常咁做愛會無FEEL 喎 :smile_13:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-12 06:24 PM 發表 查看引用來源

咁我又同你講真啦 :smile_13:  
即係點都叫做試過囉, 我未同SP 講, 不過玩多幾次我都唔會玩架啦
點講都係女仔人家... 總有日都要停落泥做人老婆做人阿媽
上得山多終遇虎, 唔可能冇止境咁玩男人我明既!  
咁 ...
想重口味有無諗過多人肛交內射之後,再用個杯喝返從肛門流返出黎d精:smile_47:

引用:
原帖由 boy636281 於 2013-8-13 01:47 PM 發表 查看引用來源

想重口味有無諗過多人肛交內射之後,再用個杯喝返從肛門流返出黎d精:smile_47:
:smile_o04: 咁同食屎有咩分別?!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-13 05:49 PM 發表 查看引用來源

有分別既
只要係做之前通乾淨
但感覺都好:smile_27:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-13 05:49 PM 發表 查看引用來源

當然有分別啦,事前一定要清潔好先可以玩,你有無睇過AV d 女優好似好享受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆