上一頁下一頁
發新話題

[原創色文] 女搜查官之拷問--墨西哥篇

收藏  |  訂閱
51  28.4k

引用:
原帖由 spamna 於 2013-8-8 08:47 AM 發表 查看引用來源

唔係呱:smile_41:最多扣分姐,無乃由block咗成個account:smile_13:
S兄 , 其實你覺得我今次寫的如何???

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 8-8-2013 23:11 發表 查看引用來源
S兄 , 其實你覺得我今次寫的如何???
小品式作品好難定好或不好?講真;萬零字濃縮一個故事,一定冇長編故事味道,你問我今次女警長編如何?中段可以寫黑幫凌辱女警多少少,如果寫得精彩D,開頭寫女警虜走後,醒返發覺被黑幫大字形綁手綁腳,黑幫老大用刀慢慢割破制服,只淨內衣褲,女警長還吐口水還擊黑幫老大面上,老大用水射濕女警長內衣玩透視娛樂,再慢慢餵春藥給她食或注射,要淫藥在她體內折磨意志,再用SM專用封口膠波捂口,用皮鞭打女警長一鑊,到女警長失去意志後,咪...慢慢魚肉囉?如果想要重口味道具都不能少,務求幹得女警長標屎...。掂都好啦,最緊要你有團火支持去寫嗎?我會撐你,如有幫手嘅?除時pm我..幫腳都可以

大將軍;我都問返轉頭,我近三編文『母債女償』『sex妄想都市』『繼母』寫得如何呢?

引用:
原帖由 spamna 於 2013-8-9 12:06 AM 發表 查看引用來源

小品式作品好難定好或不好?講真;萬零字濃縮一個故事,一定冇長編故事味道,你問我今次女警長編如何?中段可以寫黑幫凌辱女警多少少,如果寫得精彩D,開頭寫女警虜走後,醒返發覺被黑幫大字形綁手綁腳,黑幫老大 ...
講真 , 果排我真係腦塞 , 加上唔想把進度拖得太慢 , 所以係有D夾硬寫 ...
某程度而言 , 係我幾套寫得最HEA既作品之一:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 9-8-2013 13:50 發表 查看引用來源
講真 , 果排我真係腦塞 , 加上唔想把進度拖得太慢 , 所以係有D夾硬寫 ...
某程度而言 , 係我幾套寫得最HEA既作品之一:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
你都還好啊?hea都有嘢上啊?我連想寫衝動都沒有了:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

支持......努力

引用:
原帖由 spamna 於 2013-8-9 01:55 PM 發表 查看引用來源

你都還好啊?hea都有嘢上啊?我連想寫衝動都沒有了:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
我咪一樣 , 無咩寫既衝動 ... 唔係 , 點叫夾硬寫喎:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 9-8-2013 22:03 發表 查看引用來源
我咪一樣 , 無咩寫既衝動 ... 唔係 , 點叫夾硬寫喎:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
其實我都有幾編寫了十零行後;停了下的?一來再無時間寫。二來回文的人少之又少;有點冇癮?咁停了兩個月再冇再寫的啊?:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 spamna 於 2013-8-9 10:23 PM 發表 查看引用來源

其實我都有幾編寫了十零行後;停了下的?一來再無時間寫。二來回文的人少之又少;有點冇癮?咁停了兩個月再冇再寫的啊?:smile_42: :smile_42: :smile_42:
咁S兄考唔考慮寫回短篇???

T
引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 10-8-2013 09:02 發表 查看引用來源
咁S兄考唔考慮寫回短篇???
真係看看心情啊?好似你『失婚婦訓練小狼狗』咪有感而寫的。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆