上一頁下一頁
發新話題

{高手過招}做愛做到悶,請問有咩新意?研究下

收藏  |  訂閱
53  6.0k

引用:
原帖由 reneebb1 於 2013-6-18 02:45 PM 發表 查看引用來源

wa..

咁樣太次激喇
除非大家都自願o既 3p, 多p...
公開果d 嚴格o黎講好似其實係犯法個喎 :smile_41:

如果反正都係俾人拉我揀去打刧啦 :smile_30:
衰呢d o野... 好樣衰嘛 :smile_27:

引用:
原帖由 yoopkman 於 2013-6-17 07:04 PM 發表 查看引用來源
你地既姿勢點先? 會唔會太死板?
前奏有冇架?
詳細D講你地既性生活係如何先啦
前奏有,其實我想講既係d姿勢真係好似fixed左咁..又有可能係我太保守

cherry 都幾中意做愛

引用:
原帖由 蔣亞男 於 2013-6-18 02:22 PM 發表 查看引用來源
試過比男朋友顏射or內射未,會high d~~
我係比男友內射既,平時就咁食harmonet,危險期果排就用返dom,咁就再穩陣d

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-18 02:49 PM 發表 查看引用來源

除非大家都自願o既 3p, 多p...
公開果d 嚴格o黎講好似其實係犯法個喎 :smile_41:

如果反正都係俾人拉我揀去打刧啦 :smile_30:
衰呢d o野... 好樣衰嘛 :smile_27:
2個人點玩都得
但多個人我就未必接受到喇
始終唔想同人share一個男人

引用:
原帖由 reneebb1 於 2013-6-18 02:52 PM 發表 查看引用來源

前奏有,其實我想講既係d姿勢真係好似fixed左咁..又有可能係我太保守
用指甲掃大腿內側好舒服的
掃2掃會扯

我都係食避孕藥
自從男朋友生日話想中出之後
覺得咁樣close好多:smile_13:

引用:
原帖由 reneebb1 於 2013-6-18 02:59 PM 發表 查看引用來源

2個人點玩都得
但多個人我就未必接受到喇
始終唔想同人share一個男人
o岩啦~ 千祈唔好制呀 :smile_40:
性愛應該係兩個人好sweet o既事 :smile_o05:

引用:
原帖由 reneebb1 於 2013-6-18 02:52 PM 發表 查看引用來源

姿勢點會只係得幾種咁小呀?
只要係諗到,都可以試,只係要小心啲,唔好整到就得.

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-19 08:58 AM 發表 查看引用來源

o岩啦~ 千祈唔好制呀 :smile_40:
性愛應該係兩個人好sweet o既事 :smile_o05:
如果真係咁想試3p的感覺,搵條假狗返黎一齊玩未得囉.
未又係又含又插~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆