上一頁下一頁
發新話題

新手!繼後樓梯後再出戲院既激情!update P.3

收藏  |  訂閱
51  22.9k

我都系,但個種刺激感吾系到都都有,會令到自己好興奮
引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 2013-6-1 05:55 PM 發表 查看引用來源

緊張,刺激又怕有人行過見到:smile_47:

我今次就打同男友去戲院既故仔, 個日我著左件白短T,高腰裙著會比較顯得條腰瘦啲同腳長啲!
之後我地踏地鐵去到尖咀睇戲,沿途都系甘翹住佢隻手,有時扮下無知,搵個波頂下佢
去到之後,個戲院都好大下,好似歌劇院甘本身,就簡左執邊個啲兩人位,同排都有人系執邊。 套戲開始無耐,佢就手多多,搵件嬲就蓋住我同佢個身,就系到揸我個波,我就半推半就,因為我都幾驚比人見到!之後,佢提議我地去坐最後排,坐到後面可以話一個人都冇。
心諗:(正!冇人阻住哂,好有2人世界feel)一坐到落去,即刻攬住我坐佢大脾,然後一邊揸我個波一邊系底褲出面磨我妹妹,我就即刻用手蓋住,怕自己叫出泥比人聽到,佢話:(吾比搵手姐住,拎開隻手佢,要叫出泥比我聽)甘我就乖乖地聽佢講
磨下磨下就好快拉開我條底褲,插手指入我妹妹到,我就忍吾住大聲左,系佢耳邊,:(啊……啊……嗯……嗯)佢問我舒吾舒服,但我個陣只系識望住佢系到叫,完全冇理會有冇人見到同聽到!
之後,佢就除左條褲,叫我幫佢含,我就快下又慢下甘啜佢,佢個樣 又幾enjoy 既hehe。可惜,個陣太多人行泥行去,佢都冇出到

正呀!!等妳更新

支持

引用:
原帖由 fightingxoxoxo 於 2013-6-1 06:59 PM 發表 查看引用來源
我今次就打同男友去戲院既故仔, 個日我著左件白短T,高腰裙著會比較顯得條腰瘦啲同腳長啲!
之後我地踏地鐵去到尖咀睇戲,沿途都系甘翹住佢隻手,有時扮下無知,搵個波頂下佢
去到之後,個戲院都好 ...
係呀,每個男人好想戲院搞架,我都試過呀

支持,再出文加相睇:smile_38:

加相

多謝一定會
引用:
原帖由 watergor2012
2013-6-1 10:16 PM 發表 查看引用來源
正呀!!等妳更新

thz ur support
引用:
原帖由 Agger@Liverpool 於 2013-6-1 11:09 PM 發表 查看引用來源
支持

你有冇覺得好興奮,好想試多次既感覺@@?
引用:
原帖由 mandy豬豬 於 2013-6-2 12:49 PM 發表 查看引用來源

係呀,每個男人好想戲院搞架,我都試過呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆