上一頁下一頁
發新話題

新鮮熱辣,翻雲覆雨 之 顏射SM啜腳趾

收藏  |  訂閱
43  13.3k

引用:
原帖由 chris05 於 2013-5-24 01:54 PM 發表 查看引用來源
你可以企住係度嚟含都得
呢個未試過喎...
都係跪地最多, 間中有佢坐凳上, 自己訓平俾佢插口,
坐o係床上佢企起身(企o係床上面) 插口都有
就係未試過我企o係度...

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-24 01:58 PM 發表 查看引用來源

呢個未試過喎...
都係跪地最多, 間中有佢坐凳上, 自己訓平俾佢插口,
坐o係床上佢企起身(企o係床上面) 插口都有
就係未試過我企o係度...
咁就要試下,趷高個patpat仲誘人
跪係地個膝頭哥會痛,佢坐你訓平?即是點既姿勢係點
插你個口?咁你係咪打側身俾佢插口

引用:
原帖由 chris05 於 2013-5-24 02:13 PM 發表 查看引用來源
咁就要試下,趷高個patpat仲誘人
跪係地個膝頭哥會痛,佢坐你訓平?即是點既姿勢係點
插你個口?咁你係咪打側身俾佢插口
嘻嘻 sorry :smile_o05:
果度係幾個唔同姿勢o黎o架:
1. 我下跪 (佢企起身)
2. 佢坐凳上, 自己都係下跪服侍佢小弟弟
3. 自己訓在床上, 佢o係上面插口
4. 自己坐在床, 佢企o係床上面插口

四個唔同做法... 咁樣係咪易明d?   

膝頭哥痛又冇乜喎, 除非人地太舒服不自覺咁禁落我度啦~
不過小女都無乜所謂
男人高興就好啦~
痛o既話咪要佢之後鍚返囉! :smile_o13:  
到時都唔止鍚膝頭囉 :smile_o11:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-24 02:24 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻 sorry :smile_o05:
果度係幾個唔同姿勢o黎o架:
1. 我下跪 (佢企起身)
2. 佢坐凳上, 自己都係下跪服侍佢小弟弟
3. 自己訓在床上, 佢o係上面插口
4. 自己坐在床, 佢企o係床上面插口

四個唔同做法... ...
原來分開咁多個步驟
咁你幾時再嚟埋制服誘惑再玩下

你全身插得入支炮既地方都俾佢入晒,仲有乜想玩

佢好在只要佢含嗰下見唔到有人,之後佢就咩都唔理好專心咁含,話佢知有人先放口,唔話佢知佢分分鐘可以唔停,又鍾意拉起啲衫比人摸,不過最緊要嘅係同佢無關係:p
引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-24 01:13 PM 發表 查看引用來源

莫非就係小女子失散o左o既孖生姐妹? :smile_o11:

有時候小女子都會同男友咁玩, 有時佢打緊機都會捐過去枱底含佢 :smile_o05:
呢個係非常少有o既干擾佢打機而絕對唔會有任何投訴o既時間之一 :smile ...

引用:
原帖由 chris05 於 2013-5-24 02:32 PM 發表 查看引用來源
原來分開咁多個步驟
咁你幾時再嚟埋制服誘惑再玩下

你全身插得入支炮既地方都俾佢入晒,仲有乜想玩
真係冇咩o架啦 :smile_39:  

或者再犧牲下, 自己食藥俾佢唔帶套射入去囉 :smile_13:
只係驚一下唔記得, 食少o左日, d 藥失效之後出事啫...

佢而家仲未完全上癮, 如果唔係佢想滴下"立",
或者行刑式咁鞭打發洩, 我諗我都無問題o既 :smile_40:
不過呢d 小女唔敢提出, 要佢自己真心想試我先會咁樣俾佢打我o架
後門都係... 拍得住生bb 果種痛!
如果唔係佢好想, 我唔會再要求佢插!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-24 02:45 PM 發表 查看引用來源

真係冇咩o架啦 :smile_39:  

或者再犧牲下, 自己食藥俾佢唔帶套射入去囉 :smile_13:
只係驚一下唔記得, 食少o左日, d 藥失效之後出事啫...

佢而家仲未完全上癮, 如果唔係佢想滴下"立",
或者行刑式 ...
你未試過俾人內射咩?
你唔怕食藥令到你荷爾蒙失調呀!

你想被佢綑綁住嚟插咩,咁重口味你都啱,
你個菊花都已經被開,仲想搵乜野嚟插下你先舒服先

引用:
原帖由 chris05 於 2013-5-24 03:25 PM 發表 查看引用來源
你未試過俾人內射咩?
你唔怕食藥令到你荷爾蒙失調呀!

就係怕副作用... 所以未敢行到呢一步住 :smile_13:
內射其實都試過, M 完之後o黎過幾次,
其實真係舒服好多o架 :smile_o05:
男友都係.. 尤其是佢射之前配合佢大力d 咁郁, 用口有時都做唔到咁大力嘛
睇見佢射果陣真係好high o既樣成日都想咁樣俾佢插,
無奈唔係成日都可以, 因此咪咁喜歡佢射口囉... 除o左個套用自己小咀直接刺激佢小弟弟 :smile_o05:

引用:
原帖由 chris05 於 2013-5-24 03:25 PM 發表 查看引用來源

唔係綁住嚟插呀!
有時都嫌佢唔夠大力, 自己郁到可以配合下佢, 大家都舒服d 嘛 :smile_o05:

綁住插口就得
佢想射口, 射面, 波波, 男人開心, 小女子冇意見 :smile_o13:

有時都想佢用d 兇殘d o既玩具出大力勁插小穴o既,
不過大家都唔好意思買d 咁o既o野
聽呢度d 人講話會插到反白眼
驚太激烈自己受唔住會踢到人, 咁o既話綁下都好o既 :smile_o05:

唔係綁住,咁即是點

你好鐘意俾人大大力咁入,下下入到盡頭,撞到G點

綁住你邊嚟插口先,幾時會射埋落眼

咁你自己去買下嚟玩過先,到時再俾佢拎嚟對付你咯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆