上一頁下一頁
發新話題

想知道男仔射o左一次, 如果繼續不停刺激佢會點?

收藏  |  訂閱
53  12.0k

噴尿:smile_o10:

通常一個男人射完條陽具就會無晒性興奮的感覺,而且再刺激會好敏感,但呢種敏感唔係興奮

回覆 1# 的帖子

我都唔知bor, 不過可以做白老鼠的

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 12:34 PM 發表 查看引用來源
可唔可以唔軟, 之後再射?
小女子想試下咁樣幫佢... :smile_13:

但係見幫佢含到射o左, 吞完再啜多一陣佢就有dd 想推開我...
其實係咩感覺o架? 係咪好難受?

有冇人可以撐得住唔郁? :smile_41:
其實男同女差唔多, 高潮完一樣 !會有麻痺抽搐既感覺, 你試下高潮再繼續狂粹你陰核睇下你會唔會縮, 如果你唔縮即係未到高潮啦 ~:smile_o01:

"e]原帖由 yobejoe 於 2013-5-21 07:00 PM 發表 查看引用來源
其實男同女差唔多, 高潮完一樣 !會有麻痺抽搐既感覺, 你試下高潮再繼續狂粹你陰核睇下你會唔會縮, 如果你唔縮即係未到高潮啦 ~:smile_o01: [/quote]
"

都唔係o既 :smile_13:
小女子高潮o左係會好敏感, 唔知點形象果種感覺啦... :smile_o05:
唔可以叫麻痺, 有dd 抽搐, high 但唔係舒服果種 high, 時間長o左會有少少辛苦又未至於好痛..
不過都可以頂得住o既
有時男友未射得都要忍住唔縮由得佢插o架啦
咪就係搵d o野抓實唔放囉, 好似枕頭, 被, 有時係佢o既手臂 :smile_o05:
小女好喜歡呢個狀態o架! :smile_o13:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-22 07:37 AM 發表 查看引用來源
"e]原帖由 yobejoe 於 2013-5-21 07:00 PM 發表 查看引用來源
其實男同女差唔多, 高潮完一樣 !會有麻痺抽搐既感覺, 你試下高潮再繼續狂粹你陰核睇下你會唔會縮, 如果你唔縮即係 ...
咁早呀pizza師姐:smile_o01:

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-5-22 08:48 AM 發表 查看引用來源

咁早呀pizza師姐:smile_o01:
冇法啦, 喉乾舌燥訓得唔好 :smile_13:
要人射D o野落去滋養一下 :smile_o05: :smile_o13:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-22 09:30 AM 發表 查看引用來源

冇法啦, 喉乾舌燥訓得唔好 :smile_13:
要人射D o野落去滋養一下 :smile_o05: :smile_o13:
agree 無左華素

Cherry 早,趁黑雨搵男友噴啲嘢入囗啦~~

引用:
原帖由 白格蘭 於 2013-5-22 09:44 AM 發表 查看引用來源
Cherry 早,趁黑雨搵男友噴啲嘢入囗啦~~

黑雨? 小意思啦 :smile_o10:
男友有心o既話都可以在小女o既妹妹入面整場黑雨出o黎! :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆